Yes we can

Hejsan! Jag är lite cool och bloggar från ipaden idag (här i apple-besatta familjen, även kallad Paddan). Har pluggat NO, segat och spelat Draw Something idag! Nu ska jag snart ut och träffa några pals. Vi hörs inom en snar framtid!!!
Måste bara lägga upp denna drawesome (Drawsomething-favorit-uttryck) målning som jag gjorde förut också!
Ps. Vet inte hur man gör blankrad med Paddan, så inlägget ser lite wierd ut.

Valet och kvalet

Halli hallå! Har haft en riktigt skön dag. Kom hem vid kvart över tio och slog på filmen som Sara ville att jag skulle se - Funny Games U.S. Vanligtvis gillar jag konstiga filmer. Men den här var nog det knäppaste jag har sett, och riktigt obehaglig att se på också. Rekommenderas ej! Fast fick allt några skratt när jag såg den och undrade varför tusan Sara tyckte att jag skulle se den.Nu har jag också börjat kolla igenom alla kataloger med utbildningar. Kände att det var dags nu när sista ansökningsdag närmar sig.Det gick som en dans!Eller kanske inte. Kändes nog mer såhär. Kommer jag nånsin kunna välja något?

Hur går det för er? Nån mer som inte har bestämt sig?

Fotoboken

Hey people! Min fotobok "2010" kom ju för några veckor sedan, har inte hunnit visa den ännu. Blev så himla bra! Längtar efter att komma igång med "2011"! Har fotat några sidor "2010" nu och dessutom gjort min första animation!

Här är det!

Glädjeruuuuuus

Hej dudes! Nu är jag ganska pluggfri veckan ut efter allt med projektarbeten, projektmässor, debatter, prov och cv-skrivande! Känns så himla underbart! Och som pricken över i är det asfint väder. Fatta vad skönt att ha tid att somna i solen! :D Är så glad just nu va!

Tog lite egentid i lördags också. Gjorde en egen liten (ganska B, av ett fönster och A4-papper) fotostudio, och fotade min finfinfina födelsedagspresent!Blir lite extra B av att man ser min spegelbild i den... hehe jaja det var första gången, då ska man göra lite misstag!

Shit

Skickade precis in projektarbetet. Tror jag. Jag kan inte riktigt ta in det. Vet ni hur det känns? Typ... It's over, it's done? Jaaa, jag mååååste lägga upp den här bilden igen!


Nu är det helg och projektet är klart! Det ska firas med... ännu mer plugg. Nåväl, på måndag ska jag väl förhoppningsvis få lite fritid iallafall?

Hinner inte skriva en rubrik (typ)

Hej! Snällt att ni fortsätter kika in fast jag uppdaterar som en snigel. Kommer nog fortsätta så iallafall en vecka till, med alla projektarbeten, labbrapporter, prov och debatter jag har att tänka på. Förlåt!

See you on the other side (typ)!

Eh hej

Hejhå! Förlåt för världens sämsta (asså det måste ha varit sämsta någonsin verkligen) uppdatering. Vart sjuk, pluggat och inte haft någon lust riktigt (fast har ju spelat Draw something också!). Imorgon kommer jag tillbaka till skolan, ska bli ganska skönt att komma utanför huset, även om det är skönt att ligga framför teven hela dagarna också.

Blir nog ganska dålig uppdatering framöver också, har så himla bajsmycket i skolan och överallt. Jaja, håll ut!

Här får ni lite hjälp på traven från The worst stuff ever!The worst christmas gift ever.The worst bathroom graffiti ever!Va?"The worst valentine card ever""The worst customer service ever"

Lördag, soffpotatis, fotogrejs

Halloj! Så var det lördag äntligen. Vad gör ni idag?
Typiskt som det är så har jag blivit sjuk såhär under ledigheten. Legat med feber, skum hosta osv osv. Har dock ingen feber idag, så har masat mig upp nu!
Har länge tänkt fota mitt fotogrejs på väggen som jag fixade för ett tag sen. Nu har jag gjort det. Gillar ni det? Det gör jag! :D

HAJHÅ.

Keep on släktforsking

Tjenix! Haft en skön dag, slutat 11.30, sett på Inception (aaasbra), åkt till pappa, släktforskat och släktforskar fortfarande. 23 dagar kvar till projektinlämning... Stress stress stress.

Fast nu är det ju ledigt i fem dagar. Såååå skönt! Nästan ett helt lov.Lägger upp en gammal favoritbild!

Nu ska jag fortsätta bekanta mig med 1800-talspersoner.
RSS 2.0