Day 8: Animals

Passar här på att göra ett minnesinlägg till mina saknade kaniner Hoppsan och Fruxo. Minns fortfarande hur tydligt som helst hur det kändes att klia dem mellan ögat och örat och hur det verkade vara typ det enda de gillade när man gjorde. Saknar verkligen att ha djur. Nu för tiden kompenserar jag det genom att följa typ tusen djurkonton på Instagram. Här kommer massa gullighet från Hoppsan och Fruxo!

 Day 7: What you listen to

Nedan ser ni Chris fancy vinylsamling varav tre skivor har mig som stolt ägare! Det är ungefär sånt jag brukar lyssna på, lite indiefolkaktigt! Fast i min spellista förekommer detta på sistone i en salig blandning tillsammans med Disneylåtar, gamla mellanstadiehits, extremt cheerful 60/70-talslåtar, One Direction och lite musikal-/mellolåtar. Är just nu besatt av Kristina från Duvemåla-skivan, så fin!! Här är länk till min lista.

Day 6: Bubbles

En sommarkväll 2008 gjorde Jessi såpbubblor så att jag sju år senare skulle kunna göra detta inlägg! Här har ni tema bubblor!

 
 

Day 5: Reflection

Hmm, är det riktiga träd eller en reflektion? Mycket mystiskt inlägg...Tottes student

För några veckor sen var vi ju på Tottes student. Här kommer massa bilder därifrån!Mycket idyllisk dag. Vädret var perfa och allt var så sjukt storslaget! Till exempel fick Totte en megabanderoll istället för en vanlig skylt.Och på tomten stod det flera såna här skottkärror och liknande med drickor i. Så cool partygrej!


Till och med en extra partyflagga var hissad!75 personer hade tackat ja till eventet på Facebook, så det blev nog en del kramar för Totte under denna dag!En massa mat som alla högg in på.Matinhuggning in action.Grillen gick nog varm många timmar denna dag!Min solstråle-syrra!Mormor plockade syrener.
 

Tottes vänner satt och tjötade.
 
 
Och andra minglade. Fast mingla är väl egentligen typ bara ett fancy ord för tjöta?
 


Plötsligt började en siren på garagetaket tjuta och blinka. Allmän förvirring uppstod ett ögonblick medan Tomas och morfar gick och öppnade garagedörren.Där inne satt ett 50-talsband som började spela. Om jag har förstått det hela rätt så är just 50-talsgenren en av Tottes favvisar.Så många förvånade ansikten.


Och applåder såklart!


Totte verkade nöjd!


Cornelia strålade också som solen denna dag!


Det gjorde många andra också!Thommy Borssén som sångaren/pianisten heter var helt sjukt duktig!


Aldrig sett snabbare och hoppigare pianofingrar.Eller fötter för den delen. Han använde även armbågarna ibland!Dröjde såklart inte länge förrän folk började dansa.


Mycket kul att titta på och fota!Några fick syn på kameran ibland också.Esbjörn hälsade!

 
Alla ville dansa med Totte såklart.
 


Han var hela tiden omsvärmad av en skara gratulerande nära och kära.Presenter av alla slag fick han också!


The hosts!Mer snack i musikpausen.Sen började de spela igen och här fick morfar vara med på några låtar.Han fick tummen upp.Tottes kompis fick också vara med lite. Han var grymt duktig!Vill lära mig den här dansen...Kramar!Mer dans!Vissa dansade tre!


Och så blev det såklart massa filmande och fotande under den här kvällen eftersom den bjöd på så många fina minnen att bevara!

Day 4: You as a child

Klart man ska åka roller blades i aftonklänning när man får tillfälle!

Day 3: Something blue

Här kommer ett blått inlägg!En väldigt blå New York-bild.


Dagsfyrverkerier! Så coolt!Lite vinterblått.
 


Herr Gårman! Stalkade honom i högstadiet och hade alltid olika herr Gårman-skyltar som visningsbilder på msn.Som varje sommardag borde vara...Här hade jag precis börjat fota med systemkamera och jag var så jädra nöjd med den här bilden att den fick vara bakgrund på datorn i typ ett år.Mycket som passar in på temat här!
 


Och så en anonym blåklädd persons bakdel... Eller kan ni gissa vems?

Midsommar

Glad midsommar! Midsommar måste vara en av de bästa högtiderna, den har alltid infallit när man precis slutat skolan och har en hel lovande sommar framför sig. Allt är grönt, blommigt och fint, och man får till och med ha riktiga blommor på sig och äta massa gott. Kanske skulle midsommar rentav kunna konkurrera med julen om det inte vore för att vädret alltid är så sugigt att det ser ut som att jorden ska gå under.

 
Jag, Mika och Daisy vågade oss en gång ut i undergångsvädret för att knäppa lite vackra ängsbilder, men fick bara en spindel i håret. En ganska bra metafor för hur midsommar brukar bli?

Day 2: Love

Jamen, då får det ju bli en bild på mig och min käresta såklart! Detta var typ den enda bild som fanns på oss fram till för inte så längesen. Totalt felfokus och så snabb självutlösartid att jag inte hann sätta mig, men det ger bilden en viss charm tycker jag! Och vi har ju ändå en skog och en solnedgång som ger en del extra romance points som kompensation.

 

Day 1: Before/after

Kul första tema tycker jag! Här kommer två varianter av före och efter från några år sen:Nummer ett: före och efter städning!


Aaaah, är det bara jag som känner en enorm tillfredställelse av att kolla fram och tillbaks mellan de här bilderna?Sen har vi en dentist version. Här är före tandställning.

 
Och efter! Ser inte längre ut som att min vänsterframtand ska trilla ner. Förblev lika stirrigt crazy dock.

Utmaning

Nu är det dags för något historiskt i bloggen, nämligen den första bloggutmaningen nånsin! Har ju massa tid nu på sommarlovet och vad är bättre skrivinspiration än en färdig lista med rubriker? På så sätt får jag ju också chans att skriva inlägg som annars vore totalt random. Tror till exempel aldrig att ni hade fått se LinneaTrea-inlägg som heter Bubbles eller Guilty pleasure om det inte vore för denna utmaning.

Jag hittade en bra photo a day challenge på google, för jag ville ha något mer foto- än textinriktat. Kände dock inte för att skriva om riktigt alla punkter på den listan, så mixade till den med lite andra utmaningar jag hittade i cyberspace. Därför ser ni en Linneamodifierad bild nedan.
 
 
Märkte i efterhand att det blev lite av en Bieber rip-off. Kolla här.

Sommarglädje

I onsdags skrev jag terminens sista tenta och nu har jag avverkat ett av mina fem utbildningsår! Nu har jag sommarlov i två månader och mår bättre än jag gjort på länge länge! I veckan har jag haft Game of Thrones-träff med Siri och Anna, städat undan allt pluggmaterial och varit på studentfirande hos kusse-Totte som jag hoppas hade sitt livs bästa dag. Bättre studentfirande tror jag inte man får, men det får sitt eget inlägg.
 
Imorgon flyttar jag hem till Ale över sommaren eftersom vi ska hyra ut Trollislägenheten. Lämpligt nog ska jag ha inflyttningsfirande med gänget här ikväll såhär dagen innan jag flyttar ut. 
 

En glad Totte!

Landsbygden med Siri

För tre år sen skrev jag det här inlägget inför min och Siris fototur i den grönskande julinaturen. Vad vi gjorde var att ta bilen ut mot landsbygden och stanna överallt där vi såg något fint. Mycket trevligt koncept. Då anade jag inte att det skulle ta tre år innan det uppföljande bildinlägget skulle komma, men bättre sen än aldrig va? 


RSS 2.0