Summah

Eftersom jag inte bloggat något i sommar kommer här min sommar sammanfattad i tre bilder! 
 
 
I juni hade jag sommarpraktik på Folktandvården Åmål, där jag fick vara med och titta och hålla sugen hela dagarna. Det var väldigt kul och lärorikt, plus trevligt att besöka en ny stad och testa på en ny tågrutt. Framförallt ägde det dock att bocka av min sista pendlingsmånad på ett bra tag!
 


För i juli bar ju flyttlasset av till Göteborg. Här fick vi bredbandshjälp av teknikproffset Madde. Stackars Kattniss tyckte inte om att flytta, det tog flera veckor innan hon åt och lekte som hon vanligt.

 
Augusti började fint med en helg i Skäret, men övergick snart i katastrof, när Kattniss sprang bort. Efter elva fruktansvärda dagar skedde dock det mirakulösa att vi fick hem henne igen, och det ögonblicket var nog det bästa i mitt liv. Tror jag berättar mer i ett eget inlägg!

Hello, it's me

Värst vilket uppehåll det har varit. I sommar har jag varit väldigt icke-kreativ och nu på hösten gör jag allt plugg på datorn, så orkar inte sitta med den ännu mer när pluggtimmarna är slut. Men idag är jag ledig och känner mig bloggsugen.
 
Jag har nu påbörjat min femte av tandläkarprogrammets tio terminer. Detta ska tydligen vara den stressigaste av alla. Det är långa skoldagar men mycket praktiskt som tur är. Under de senaste veckorna har jag hunnit ha min första vuxenpatient, skrapat tandsten, tagit röntgenbilder och lärt mig mäta blödning vid sondering - då sticker man ner en spets under tandköttskanten på patienten för att se om det börjar blöda. Ondskefullt va?
 
Sedan sist har ju jag, Chris och Kattniss även flyttat till Göteborg. Det var supertrist att lämna Trollis, men området vi bor i nu är lite Trollis-aktigt och samtidigt rätt centralt, så vi trivs toppenbra. Att slippa pendlandet och kunna gå till skolan på en halvtimme är så skönt att jag fortfarande knappt kan begripa det. En timmes promenad om dagen har även gjort underverk för mig som pokemontränare (ja, jag spelar fortfarande...).
 
 
Här är jag i somras, lyckligt ovetande om att jag skulle tappa min mobil i en bajshög två minuter senare.
RSS 2.0