24 december

Tänkte bara önska er en riktigt god jul. Så, en riktigt god jul på er!Min favoritjulbild från förra året, av mormor, som alltid är lika (eller mer) förväntansfull och drömmande som barnen när tomten är påväg.

Pendeltåg och föreläsare

Haj! Nu är det snart mattetenta på g, så bloggandet blir lite sämre igen. Idag har jag vart på föreläsning om mekaniska vågor. Trodde det skulle bli världstråkigt, men vi har en ny jättenajs föreläsare. Han är pedagogisk, har helnajs dialekt, brinner för sitt ämne, och använder färgkritor. Yeah. Och så är han typ den första av våra föreläsare som nånsin ler, skrattar eller skämtar. Okej, matte-Kurt är rätt rolig också. Och det är dessa två vi har hela tiden just nu, så det känns rätt kul att åka till skolan.

Något som gör detta ännu mer okej är den nya omtalade Alependeln som jag provade på idag. Sparar inte så mycket tid på det egentligen, men det var jättejättenajs! Bussresan till tåget var minst sagt förvirrad, då linjerna har ändrats lite. På hållplatserna stod folk på fel ställen och fick panikspringa när bussen kom. När busschauffören fick en fråga om rutten, blev svaret något i stil med "Jag vette tusan hur det var nu, vi får se vad som händer".
Sen kom jag fram till tågstationen, där alla verkade väldigt peppade. Tåget kom, jag hittade mig en najs plats, och så, efter år av väntan för Aleborna, rullade tåget äntligen iväg. Det gick tyst, snabbt och smidigt. Träffade Sara efteråt, och vi kom överens om att man kände sig väldigt businesscool när man satt på tåget. Yeah.

Ser fram emot en ny och förhoppningsvis mindre förvirrad resa imorgon bitti, även om jag i smyg gillar sån där allmän förvirring... Nu ska jag återgå till matematiken!


Känns som jag sitter i en karusell nu, så mycket det är att göra. Men snart är det jullov, då ska det nog bli mindre snurrigt. Karusell, Liseberg, jul, snurrigt... Gör så gott jag kan för att göra mina bildval mindre käpprätt random. Lyckas så extremt bra varje gång.

Lite kul grejs

Yo. Är busy med plugg, julklappsinhandlande och grejer. Så här kommer ett latmansinlägg. 


Gårdagens urspännande upptåg

Hey. Har varit en plugg-pluggigare-pluggigast vecka. Vi hade torsdag och fredag lediga för att plugga, och så hade vi tenta igår. Det kändes besynnerligt att sätta sig på bussen klockan sju på en lördag, men det gick rätt lätt faktiskt. Det var så nedrans fint ute, verkligen perfekt första-december-väder, och så var det förstås vetskapen att jag skulle känna såhär några timmar senare (oh yes, det är "it's over it's done" igen):Och den känslan uppnådde jag mycket riktigt sen. Den är en av de saker som verkligen gör det värt att gå i skolan. Spenderade sedan hela eftermiddagen och kvällen i soffan. Jag och Jessi brände av hela den gamla Mysteriet på Greveholm, jepp, alla avsnitt på en dag. Och så såg vi första avsnittet av årets julkalender, som ju också råkar vara Mysteriet på Greveholm. Hade inte så höga förväntningar, men jag gillade det faktiskt! Det hann väl inte bli så mycket handling, men det gamla slottet, den gamla musiken, de gamla spökena och referensen till den gamla familjen räckte för att jag skulle övertygas. För första gången på nästan tio år tror jag faktiskt att jag ska följa julkalendern. Coolt. Nu ska jag julstäda rummet lite, vi höres!
RSS 2.0