Vårbad och korvgrill

En söndag åkte vi iväg till sjön efter ett oväntat och spontant meddelande från Becca: "Hej, nu är jag hemma och jag vill bada".
 


Emelie var den enda som hakade på själva badidén. Resten hängde på som filmare, medfilmare, vittnen och fotografer. När vi kom dit var det ganska pang på. Vi samlades på bryggan.


Hunden Flingan vakade över oss från sin utkiksplats.
 


Efter en stunds tvekande blev det Emelie som var först i vattnet. Hon körde pang-på-metoden. Becca blev nedstänkt och skrek från stegen när Emelie plumsade i.
 


Till slut klarade även Becca doppet. Fast hon rusade upp till handduken ca en sekund senare.
 


Och då kändes det nog gött!
 


Vi begav oss upp till våra platser på berget igen. Badtjejerna lade sig på tork.
 


Emma lekte med energiknippet Must.
 


Sen var det tajm för korvgrillning. Hade glömt hur gott det var!


Jossan och Raz var entusiastiska grillare.Sara också! Observera kontrasten bikini - vinterjacka här.När man sedan åt sin korv torterades man av såna här blickar.
 
 
Mot slutet såg somligas fötter ut såhär. Fylld med mer sommarlängtan än nånsin var det dags att lämna sjön för den här gången!

Lollo och Jossan 20 år

Den 29:de mars firade Lollo och Jossan 20 år. Här är kvällen!Kvällens rad av tävlingar började direkt. Lollo förklarade reglerna för den första grenen.
 

Man skulle para ihop rätt kändis med rätt information. Vårt team, NissBuss fick ihop det lite såhär.


Sara och Jessika var såhär entusiastiska (vet att fokuset blev åt skogen här, ehe).Sen blev det drinkar och mingel i köket. Här är Jossan och Christofer.
 


Hängde med min lagkamrat och fångade hennes humör för kvällen rätt så bra.
 


Efter lite mer snack var det mattajm. Det blev till min stora glädje enchiladas. Emelie visade några kampkunskaper på Mika. Tror resultatet blev både smärta och skratt.
 


Vi satte oss till bords. Det var påskhelg, så det dracks bland annat påskmust. Några drack vin, medan andra predikade om hur äckligt vin var.
 


Emma funderade på något.
 


Jessika också. Ser till och med ut som att det fattas en tankebubbla där på bilden.
 


Emelie satt bredvid mig och snurrade sitt halsband samtidigt som hon lyssnade på någon berättelse.
 


Efter maten fortsatte den prestigefyllda kampen. Till nästa gren blåstes ballonger upp.
 


Den gick nämligen ut på att lagen skulle spräcka en ballong emellan sig. Det var lättare sagt än gjort.
 


Nästa gren var klassikern som Sara brukar köra. Den när man får en lapp med frågor, där svaren finns någonstans i huset. Alla börjar springa runt överallt och det blir kaos. Löv it.
 


Sen kom den mästerliga grenen chokladprovning. Man skulle gissa vilken som var Marabou, Cloetta, Ica och Fazer. Vi klarade alla såklart. Sen fick vi äta upp det!!!!!!!!
 


Tävlingarna sattes på paus och födelsedagsbarnen öppnade presenter.
 


Efterrättsdags! Såhär fint, gott och välgjort var det. Blev nån spejsad ljuseffekt i de två olika lampljusen där också. Ballt.
 


Värdinnorna.
 


Dags för de sista grenarna. Här var det påskäggsmålartävling. Det var hård konkurrens om färgpennorna, så vår kyckling fick bli rosa.
 


Den allra sista grenen gick ut på att alla fick skriva några lappar med olika utmaningar på. De lades sedan i en skål som skickades runt. Den utmaningen man drog skulle man försöka utföra. Övriga fick gissa om man skulle klara det eller inte, genom att hålla upp en ja- eller nej-lapp. Mika gjorde vår nej-lapp lite brutalare än övriga.
 


Emma fick utmaningen att äta 70 chips. Proppmätta som vi var, var det svårt att tro att hon skulle klara det. Men hon var beundransvärt envis, och gjorde det faktiskt.
Några utmaningar senare avslutades tävlingarna. Lag Nissbuss segrade! Efter lite soffhäng och snack, åkte vi nöjda hem mitt i natten.
RSS 2.0