Tjyvstart

Har tänkt att jag ska börja blogga igen till sommarlovet, men åh, jag kan inte hålla mig, så tjuvstartar lite!
Sedan sist har jag firat 20-åriga Lollo och Jossan, varit på bio med Sara och Raz, hängt med Christoffer, pluggat massor, finishat kemin och påbörjat biologin. Imorgon ska vi göra en kiss-labb. Vet inte hur jag ska kommentera det riktigt.

Så har det ju varit sista datum för skolsökande. Vet inte riktigt vad jag ska göra till hösten, men jag har sökt lite program. Tog massa olika grejer, bland annat sjukhusfysiker, läkare, tandläkare, fysiker och miljövetare. Vet inte alls vad jag vill, men nu har jag några valmöjligheter iallafall.

Och nu senast hade jag årets bästa helg tror jag. Skrev tenta i fredags, så kunde lämna skolböckerna inne medan jag var ute hela dagarna i årets första riktiga vårväder. Lördagen spenderades i trädgården, där hela familjen var ute och grejade i trådgården, slash låg i solen med en bok. Kändes så nostalgiskt och härligt.
På söndagen åkte vi några stycken till sjön uppe bland skogarna. Där grillade vi korv och kikade när the crazy kids, Emelie och Becca badade. Så varmt var det ju ändå inte...
Senare åkte jag till Christoffer, där vi åt thaimat och gick på havspromenad i helgens sista solsken. Vi räddade några sjöstjärnor och han lärde mig kasta macka. Kommer definitivt ha användning för mina nya skills i sommar. Yeah. Och nu är det ju inte långt kvar! Tror aldrig jag har längtat såhär mycket till ett lov. Kommer bli så attans skönt, bra och kul att få fylla dagarna med precis vad jag vill. Vill dit nu nu nu!!!


Bilder från de senaste veckorna coming soon! Stay tuned.
RSS 2.0