Sara 23 år

Den femte mars blev vi inbjudna till Sara för att fira hennes 23-årsdag.Som vanligt började kvällen med middag by Sara. En katt ockuperade stolen.Idag serverades en fantastiskt god tacopaj med vitlökssås till (fett bra kombo!).Emelie såg taggad ut.


Multitask-Emma lyssnade på Raz samtidigt som hon skar en bit paj.Efter maten förflyttade vi oss till soffan, eller quizhörnan, som det var dagen till ära. Här hjälper Raz och Mika till att hålla Jossans händer varma.För den här dagen var inte bara ett födelsedagsfirande, den var även en supermegaquizkväll!Sara hade i förväg bett alla att istället för att köpa present, förbereda ett quiz att ta med sig. Så var och en hade gjort ett quiz på 20 poäng som de andra fick tävla i. Den som fick flest sammanlagda poäng blev quizmästare.Sara själv hade temat "Kungligt quiz". Här skulle man identifiera schlagerdivorna.Eme hade gjort ett sjuksköterskequiz, Becka ett nostalgiquiz och Emma ett kul bildquiz!


Lollo och Raz hade båda gjort schlagerquiz, Jossans handlade om mat och Mika hade gjort ett musikquiz.


Mitt quiz handlade om Disneyskurkar. Blev så ofantligt nöjd med min introbild att jag måste slänga den i fejjan på er bloggläsare också.Raz läser schlagerfrågor.


Till efterrätt fick vi glass med massa hemmagjorda grejer: maränger, såser och strössel (!). Och just det, de som tog hem kvällens seger blev Becca och Mika!
RSS 2.0