Lite uppfräschning

Hoppas ni märkte lite skillnad när ni klickade in här idag. Fick lust att göra en header igår kväll, sagt och gjort. Gillar ni den? Snääääälla säg ja! Jag tycker den är superduperhärlig iallafall! Det behövde fräschas upp lite här. Fast det känns ju lite vemodigt. Snyft...



Gammal header.



Ny header och bakgrundsfärg!

Ps. Tryck på F5 om ni inte ser den nya designen!

Rensning, redigering och musik

Godkväll läsare! Trots en händelserik helg så har fått lite tidsluckor åt bildrensning, redigering och musiklyssning, vilket var precis vad jag behövde. Så himla trevligt att inte behöva plugga, utan bara sitta i lugn och ro och göra vad man vill, tycker ni inte?

Håller på med en liten fotovägg till mitt rum hos pappa, så det är mest bilder till den jag håller på med just nu. Ska bli riktigt kul att se resultatet, det blir alltid så fint när man ser bilderna utskrivna, längtar! Så nu får jag jobba vidare!







En av de här bilderna har visst varit med i ett tidigare inlägg. Minns ni vilken?

Mikaela 18 #1

Tjingeling! Då var det lov äntligen (alternativt namn: studievecka). Idag ska jag iväg till en gammal klasskamrat, på filmkväll tror jag? Vad ska ni göra?
Slänger upp del ett av bilderna från Mikaelas 18-årsfest. Oj nu ropar pappa, matdags. Passande att det är middagsbilder från Mikaela då! Måste kila, ha en superkväll!









Läskigt



Mitt under psykologi-pluggandet idag, talade mitt omedvetna till mig. Läskigt. Antar att jag måste börja leva upp till mina sinnen.

Löv



Lite löv.

Jag lever

Då var jag där igen, i dålig-uppdateringslandet. Okej det där lät töntigt, men ni fortsätter väl kika in här trots att jag uppdaterar lite dåligt? Jag litar på er, lojala läsare!

Jag har praktiskt taget bott hos Mika den här helgen. Hehe nä men jag har var där på både fredag- och lördagkvällen. Igår firade hon ju 18 och det var superkul! Bilder kommer troligen i veckan!

Nu ska jag återgå till psykologiboken. Lämnar lite fina rosor åt er för att ni är så bra!

Mys i Alingsås

Var ju som sagt på Lights in Alingsås i söndags. Fikade på det där goa och mysiga caféet, och det var lika gott och mysigt som vanligt!







Dregel-varning...

Nämen hej bloggen!

Har jag bloggat sämst eller sämst den här veckan? Som förklaring säger jag: har jag pluggat bäst eller bäst den här veckan?

Det är en stressig vecka, men idag är sista plugga-järnet-dagen. Åh vad det ska bli skönt att komma hem imorgon - Freedoooom, freedooooom, diiiii diiii diii di di di di diiii.







Lite old bilder från grönare tider. Men nu får vi njuta av hösten! Hejhå!

Lördag

Hehe, jag vet att det är söndag idag, men vi låtsas att jag skrev det här igår, okej?

GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN BÄSTE MIKAELA!



Hoppas du hade en superfin dag!

Förlåt för dålig uppdatering i helgen. Så för att uppdatera er - i helgen har jag varit med Mika och Sara, övningskört, spelat massa piano, latat mig, och ikväll ska jag på Lights in Alingsås med familjen som har blivit lite av en tradition.

Enjoya ledigheten!

Torsdag

Då var det torsdag igen. Bra dag. Varit i skolan, åkt buss, tittat på Desperate Housewives, tagit en tupplur och fortsatt inlärandet av en finfin låt på pianot. Och nu sitter jag och beställer studentmössa äntligen. Skönt att få det överstökat.



Och så är det fredag imorgon! Häääärligt!

Mat

Gissa vem som har slutat för dagen och inte behöver plugga idag?
Tänkte att jag kanske skulle laga mat såhär när man har tid, sitter och googlar recept. Är sugen på något pasta-aktigt. Det vore verkligen inte helt fel att äta det här igen...



Synd att restaurangen ligger i Italien. Någon av er bloggläsare som är en hejare på att lista ut recept? Gör gärna det åt mig isåfall! Och för er som inte är recept-utlistsar-mästare, ni kan väl gissa vad det är?

Nu ska jag leta vidare! Ha en toppendag!

Måndag igen tjoho

Haft en tråkig men duktig helg. Pluggat och städat, bra kämpat! Och redigerat bilder, har ett litet projekt på G!



Sitter på studietiden med en sötnos bredvid mig! Räknar matte, och unnar mig en liten paus.



Och, nej man kan inte lura matten... Tack Svante för att du lärde oss det! Igen.

Mikaela och Alexander Bard

Mika stod upp och försvarade sin Bard i Idols forum! Många klankade ner på honom ikväll, men tillslut hittade Mika en till som vill ha Bard på en tallrik.



En till, som hette Farhard gillade också Bard. Detta råkade hamna på Facebook. Och det bästa är att det inte gick att ta bort därifrån! Mika, Farhard och Bard för evigt.



Okej, detta inlägget höll kanske ingen hög kvalitet. Ni fattade nog inte något alls, men ni får leva med ett "flummig-stämning-inlägg-á-la-Nisse-och-Bussen". HAJDÅ!

Ny miniräknare







Såhär kul ska det bli. Det är inte en andragradsekvation, utan en apglad mun!

Fotograf: Någon som kan Nikon

På bokmässan:

Jag står och fotar Lollo. Känner att en gubbe stannat upp och tittar på mig. Vänder mig om.

Gubben: Ska jag ta en bild på er? Jag känner till Nikon.
Jag: Okej, visst!



Resultatet blev fyra såna här bilder. Ehe. Tack...

Plugg, film och Melina

Pluggpluggpluggplugg. Där har ni vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Tänkte fortsätta i samma spår idag, förbereda en diktpresentation till imorgon. Dock tog jag mig tid att se en film och äta kladdkaka nyss, det var kravet för att jag skulle kunna plugga idag.

Såg den här filmen!



127 Timmar. Den var riktigt spännande, rekommenderas varmt!



Pratar lite med söta Melina, som precis köpt systemkamera. Jag har fått äran att vara hennes lärare. Hittade en finfin bild på henne från i somras också!



Och lite utfyllnadsblommor!

Plugga på där ute nu! Det ska jag.

Lördag

Då var det lördag! Hääärligt. Idag står kväll med Sara och Raz på schemat. Hoppas också hinna med att fixa en liten surprise åt dem, nu blev ni nyfikna va?

Mycket att stå i idag - plugga, laga mat, städa, blogga (check), spela piano och som sagt träffa Raz och Sara. Skulle helst stryka första delen av listan.



En gammal resebild på en cool bubbelblåsande engelsman.

HA EN BRA LÖRDAG !

RSS 2.0