Godkväll

Godkväll!

Efter en lång dag hos frisören, på körskolan, med mormor och morfar, sitter jag äntligen här och kan göra er ett inlägg. Sitter och lyssnar på "Linnea i galopp" med Cornelis... Kanske en stolt Sara som läser det här? Hihih... Nää dags för låtbyte...

Bilden jag bjuder på idag är passande av tre anledningar. För det första, så ska vi ju till bastun på lördag (bilden är tagen i bastun). För det andra, så är det här inlägget en hyllning till Raz (vill du också ha en hyllning? Kommentera!). För det tredje, så är bilden rätt frän alltså.

Skolavslutning #2

HEJ APOR!

Ni ville se mer avslutningsbilder, och er önskan är min lag, så här kommer de!
Nöjda? Eller vill ni ha ännu mer? :D

I brevlådan

Wohoo gissa vad jag hittade i brevlådan idag!

Ser ni vad det är?Nu?Det är ju bilder, yaaaay!! Efter några dagars väntan fick jag idag äntligen mina 100 bilder. Helt gratis bortsett från frakten på 29 kronor, naaaaaaaajs! HÄR är länken om ni också vill framkalla lite grejer!

Scool's out

Godkväll!

Haft en härlig dag idag. Läst körkortsboken ute i solen och övningskört en stund - det går framåt alltså!
Här får ni några härliga bilder från skolavslutningen också. Börjar bli lite av en tradition att gå upp till de där träden... Matte-Svante kom förbi också och erbjöd sig att ta lite bilder. Sen fick han såklart vara med på en också!
Tycker det blev riktigt bra bilder i år, vad tycker ni?Vill ni ha mer avslutningsbilder?

Bonjour et bienvenue

Hej!

Det här är premiären för min efterlängtade (hehe) blogg.
Eftersom det antagligen bara är vänner och bekanta som läser, så tänker jag inte göra någon ingående presentation av mig själv. Namnet är Linnea, det är allt jag ger er!

Har hållit på med bloggdesign i ett par timmar nu, känner mig inte alls klar, men jag kände att jag inte kunde hålla på det längre, jag måste göra mitt första riktiga inlägg, efter alla testinlägg...Här är jag, kan ju vara passande med en bild på mig såhär i start-inlägget tänkte jag. För övrigt ska jag försöka få med apmycket bilder, för som ni vet så tar jag en del bilder...

Hoppas ni ska digga min blogg! Får se hur länge jag orkar hålla på, verkar ju vara en utmaning att få det att vara, men nu är det sommarlov och då ska jag baskemej göra det här!

Godnatt!
RSS 2.0