Jossan 21 år

Idag fyller Jossan 22! För ett år sen Firade hon 21, såhär...


Vi var i hennes systers hus och en av årets första eftermiddagssolar lyste. Jossan hade valt ett tema inför kvällen. Undrar om ni kan se vad...Ledtråd...Ledtråd...


Ja, temat var ju rosa!Sara hade gått all in. Så snyggt!!Tänkte knäppa en bild på den lyxiga gåvohörnan.Men vissa vill ju bara sabba :(Mattajm.Det serverades olika pajer!Jossan kompisar Karin och Christofer var också där! Märkte nu att jag inte fick nån riktigt bra bild på Christofer, men han var där också!Emma och Mika.
 


Vi hade en Jossanquiz! Vi skulle sätta bilder från hennes 21 levnadsår i kronologisk ordning.


Raz och Emma kämpade på.


Sen gjorde vi lite andra grenar!Den här användes som poängräknare. Hoppas jag inte var i gula laget...Ett rosa gäng.Twistertajm.Sara har lite svårt för höger och vänster, så hon drog till med ett knep. Kanske ett framtida tatueringstips?Emma vs Christofer!Detta var ju tungt fysikt arbete, så Emelie slumrade till på Mikaela och Barbapapa.Men snart kom en ny energikick i form av efterrätt.Det räckte dock inte för Mika och Barbapapa.Så var det såklart dags för presentöppning!

Grattis Jossan! Hoppas du har en bra dag borta i Amerikat. Räknar ner dagarna till nästa sån här tillställning när du är med!
RSS 2.0