Fredagsmission

I fredags var jag ledig från det vanliga jobbet, för jag hade blivit anlitad som fotograf! För Tudors 100-årsfest på Marstrand närmare bestämt. Jag fick hänga med företaget mellan massa olika ställen från morgon till kväll. Det var både stressigt, pressigt och väldigt roligt. Hem for jag med 850 bilder i kameran som det nu ska sållas och photoshopas bland så fort det bara går. Så, eventuellt väntade festbilder får tyvärr vänta lite till, men de kommer, lovar!

 
Vi fick åka den lilla blåa "spårvagnen" dagen till ära!

Hur nu ser ut

Hey ho! Här kommer en liten update, i brist på annat.
 
De senaste veckorna har jag varit lite inhoppare då och då på HSB, men framförallt har jag haft det skönt och ledigt och njutit medan jag kunnat. För idag började mitt sommarvikariat som sträcker sig ända till augusti. Får typ ingen semester, men jag är så nöjd ändå! Till hösten har jag sökt in till tandläkarprogrammet. Det återstår att se om jag hakar på detta eller något av mina andra alternativ, men sammantaget får jag säga att framtiden känns spännande nu!
 

Förresten, jag har världens sämsta linneatreainspiration. Känns som att jag har glömt bort vad jag vill att det här ska vara för blogg. Har ni någon hjälp? Vad gillar ni att se här? Please help! /Desperate girl.

It's back

Någon som minns min och Saras gamla geografiprojektsmiljöblogg Ecoeko? En kväll miljösnackade vi lite på sms och kläckte idén att börja miljöblogga igen för att få ventilera alla våra sprudlande miljötankar. Så alltså, Ecoeko är tillbaka! Ecoeko 2.0 skulle man kunna säga. Bara att börja följa ecoeko.blogg.se, friends!

 
ecoeko.blogg.se!

Lollo 21 år

Den förste februari firade vi Lollo, som i vanlig ordning var årets första födelsedagare!Sara jobbade denna dag, så den första timmen väntade vi bara. En riktigt hungrig stund, vill jag minnas!


Emma var på plats som vanligt!


Sorry att får reda på det såhär Lollo, men vi tjuvade lite Paradis innan maten :(Men snart stod bordet dukat, och då var vi såååå redo!Tycker att tulpaner har blivit lite av en Lollogrej nu!Glad? Fnissig? Taggad? Det var ju tävlingsdags...Det var dagen för mellos första deltävling, så det var lite schlagertema på hela kvällen, med gamla dängor i bakgrunden och med denna tävling där man skulle para ihop rätt fakta med rätt schlagervinnare.Klurigt, tyckte dessa två.Och så musikquiz med reklam/tv-tema. Klurigt, fast jag och Raz tog hem det i alla fall!Och så en gren där man i blindo skulle stanna så nära dörren som möjligt utan att gå in i den. Lättare sagt än gjort, åtminstone för mig...Och så dags för melodifestivalen. Mika och Jossan superkoncentrerade + Sara helt ointresserad = en perfekt spegling av deras mellopersonligheter.Somliga nummer var pinsammare än andra. Syns kanske lite extra på Simon?Yohio och Ellen Benediktson blev kvällens segrare.


Presentöppning, och Lollo avfirar den perfekta not bad-minen.


Och så en riktigt göttig kladdkaka för att avsluta en riktigt göttig kväll!!
RSS 2.0