Merry x-mas

God jul alla tomtenissar där ute!

 
 
 

Julekampen 2013

Godmorgon! Ikväll bjuder Sara in till årets julekamp, är så peppad!!! För att komma i stämning bjuder jag på bilderna från förra årets upplaga.Det hela började med lite allmänt häng. Jag fotade Sara som fixade blixten superbra!


Det var dock lite svårare att få Raz att komma överens med blixten. Efter ca tio såna här bilder gav jag upp.Sara ville istället försöka, och nailade det på första försöket. Så jädra perfekt bild, ett nederlag för mig som kvällens fotograf :(Middagsdags! Minns inte vad detta var, men det var säkert mumsigt!Skål för julekampen!
 


Mikaela skickade något med stor glädje!På bordet stod sånt här fint pyssel. Sara är en sån Ernst!


Och så en glad Emma.


Dags att greppa tärningen och kamma hem paketer i julklappsleken!Jossan var med. I år är hon i USA, så vi ska skänka henne en saknadens juletanke!


Här är vad som stod på spel.Lollos tur!En riktigt nervös Sara...

 
Kanske spanade hon in detta paket?Paketet med en bok i blev mycket omstritt, och Lollo tog till slut hem det. Sån där bra å ha-grej helt enkelt...Becca tog hem en kompakt handduk som hon blötte ner och vecklade ut. Blev för många glädjefyllda bilder på denna process, så jag samlade ihop dem i en animation.Tyckte dock den här förtjänade sin egen. Efter att ha varit så glad under hela processen ändrades Beccas face när hon kände lukten av den uppvecklade handduken. Eller var det vid blotta åsynen?Och så var det dags att lugna ner sig lite igen med en god efterrätt.

 
Emma var dock inte redo att varva ner, utan kastade hallon.
 
That's all! Ikväll fotas uppföljarmaterialet som förhoppningsvis inte dröjer ett år innan det publiceras!

En tur till Skåne #2

Här kommer andra delen av sommarens Skåneresa!

 
Vi var alltså på en båt.
 
 
Mot Helsingör såklart. Här vandrar Chris omkring på sitt gamla favvoställe. Han är ett riktigt Danmarksfan nämligen. Vi har numera diverse Danmarksprydnadssaker i lägenheten, yay...
 
 
Vandrade runt i gamla gränder som vi uppskattade trots regnet.
 
 
Chris i gammal gränd #1
 
 
Chris i gammal gränd #2
 
 
Chris i gammal gränd #3
 
 
Och så jag i gammal gränd.
 
 
Rosor överallt!
 
 
Och så den sista gammal gränd-bilden.
 
 
Efter mycket letande efter ett café Chris hade varit på förr, gav vi upp och gick in här istället.
 
 
Efter skuren var det extra gött att komma in. Observera vattendroppar på glasöga (heter det så?)
 
 
Detta var the place to be för en vimpel-lover som jag.
 
 
Laktosintoleranta Christoffer tålde inget annat på menyn än detta, men det var ju inte illa det heller. Jordgubbar och coca cola vart en riktig yeah-kombo.
 
 
Mitt emot satt jag.
 
 
Cafe André hette detta ställe. I fönstrena låg massa böcker och sällskapsspel, väldigt mysigt ställe tyckte jag! Åk dit om ni är i Helsingör!
 
 
I väntan på båten tillbaka stod babymåsar och försökte slurpa i sig vattnet på rutorna. Jag var en av typ minst tio som var framme och fotade loss.
 
 
På vägen tillbaka stannade vi i en City Gross-butik i Helsingborg som var så jädra bra! Var helt lyrisk, allt var så snyggt och lyxigt! Fast det bästa var godisavdelningen, som var en borg som man gick in i!!!!
 
 
En annan dag åkte vi till outletaffärerna i Höganäs. Där fanns mycket kul att kika på.
 
 
Köpte en pizza i värmen.
 
 
Stojade runt i trädgården.
 
 
Laddade upp inför nästa aktivitet med toscanska biffar.
 
 
Och nästa aktivitet var alltså gräsklippning.
 
 
Sista kvällen gjorde vi egen glass!
 
 
En väldigt idyllisk trip alltså! Förutom hemvägen...
 
 
När vi körde på motorvägen hem slutade bilen plötsligt att gasa - panik! Som tur var åkte vi precis vid en avfart som jag körde av på och stannade vid. Efter massa samtal till pappa som råkade vara nära en verkstad fick vi lösa det hela genom att köra resten av vägen på innervägar i 50 km/h, för det skulle motorn klara, sa de. Till slut kom vi hem, utmattade men med solsken i själen efter en strålande vecka!
RSS 2.0