Cräyzäy

Heeeeeeeeej!Hejdååååååå!

Första advent

Trots regn och stormbyar så hade jag en riktigt mysig första-adventsmorgon. Julblomma, tänt ljus, färskpressad juice och härlig familj.Har jag nämnt att alla i familjen här hos pappa har iphone (utom jag)? Ofta sker middagskonversationerna via wordfued eller facebook......och nu har vi även adventsljusstake via iphone istället för en riktig. Någon som förstår varför jag iphone-strejkar?

The awesome Friday

Sådär, då var den här veckan avklarad. Och för första gången vad som känns som flera månader, så har jag inget att plugga. Det är helt underbaaaaaaaaart. Avnjuter därför denna fredag med att se på True Blood, spela spindelharpan (jag veeet jag måste dra ner på det...) och senare se på Idol med Mika. Naaaaajs!Gladgladglad Linnea :D

Liseberg #2Här kommer fler lisebergsbilder från the Fantastic 4!Är det Hulken? Nää det är Raz va?Trots sin kämparglöd så vann Sara inget gosedjur, tyvärr :(Vi spelade det här spelet, där man ska rulla en boll som ska studsa upp och ner i något av hålen. Som ni alla vet så har inte jag något bollsinne att skryta med. Jag tyckte jag gjorde ganska bra ifrån mig. Tills det att jag lyckades kasta min boll i Raz hål på banan bredvid... Ehe... Men det gynnade oss faktiskt. Eftersom det saknades en boll i min bana, så slutfördes inte spelet, så vi fick ett gratisspel för att spelet skulle funka ordentligt. Bra kämpat Linnea!Vi åt såna här goda grejer.Gott!Fin ren. Den var dock inte så snäll som den ser ut. Den försökte stånga en gubbe som klappade honom. Hehehe...Finnajs julbild.Den obeskrivliga besvikelsen när man förlorar på Gripen...Fin isshow. Vi såg dock inte så mycket. Filmade lite över huvudet och kollade på det på vår plats i folkmassan istället - smart!I'm blue dabediba dadadabedibadadabedibaMot slutet fick Daisy en av sina välkända sockerkickar.

Sen åkte vi heeeeeeem!

Mu mu mu

Yaaay titta vad jag har! Det är en sån där milkshake som jag alltid drack när man var liten, gjorde ni också det?För er som precis är påväg att kommentera och klaga på mitt höga onyttighetsintag, så kan jag informera om att jag åt en banan också. Så det så.

Emelies dag

Idag fyller vår kära Emelie 18 år! Hoppas du har haft en bäst födelsedag!Tusen grattis till dig!

Liseberg #1

Jag var på Jul på Liseberg med Daisy, Raz och Sara i fredags. Hade mycket trevligt, det var väldigt mysigt. Här kommer lite bilder!Kalla som de var så värmde de sig över brasan. Nää egentligen var det rätt varmt, och det kyliga landskapet som ni ser verkade vara någon slags bomull. Ganska fejkad bild.Daisy passade rätt så bra i Saras glasögon, tycker ni inte?Sara såg också riktigt chic ut!Fin gata!Sara gick på röda mattan och vinkade vant åt sina (tre) fans.Den gamla fina slänggungan!

Mera bilder kommer senare! Nu är det plugg-tajm.

Ingen mera tandställning!!! YESYESYEEEEAH!!!

Ohyes! Då var tandställningen av, ett år tidigare än beräknat! Fatta hur uuuuuuunderbart!!! Tog bort den i tisdags då de knipsade bort den, polerade lite och tog avtryck av mina tänder. Får ju erkänna att jag kommer sakna att proppa munnen full med lera så att man får kväljningar och att få bortslipad plast över hela ansiktet och så, men jag klarar mig nog! :DGlad tjej och kul Lollo! :D

Emelie & Jessika #2

I give you part två!Emelie skrattar vid åsynen av sig själv på kakburken.Jessika öppnar present.Finfin muffin från Becca till födelsedagstjejerna.Köhn, Emma och Becca läser.Vi gjorde musik-gissar-tävling. Tyvärr var jag inte lika oövervinnlig som senast, utan detta lag dominerade.Men jag var ambitiös med pennan bakom örat och allt.Fierce!Gissa vilka djur vi är!Dansarna!

PS. Detta är mitt 100:de inlägg! Grattis, eller vad man säger!

Naturkunskapsläsaren

Jag läser naturkunskap. Har gjort det hela dagen. Inte av egenintresse utan för att vi har prov imorgon. Nu ska jag plugga vidare, så blir det ett riktigt inlägg imorgon!

Tjoflöjt, hejdå, ciao, bye!

Emelie & Jessika #1

Här kommer lite bilder från förra veckan!Vi åt mycket gooooooo mat!Köhn drömde sig bort...Het dukning!Här njuts det av maten. Och Köhn räcker ut tungan.Skelett med snygga naglar.Pekande och brödätande!Becca som 200-åring.Och Emelie som nästan-18-åring!

Del två kommer later!

Uppdatering

Tjing! Då var jag där igen, dåååålig uppdatering. Den här veckan är helt fullsmockad med plugg. Labbrapport, matteprov, religionprov, NO-prov, diktskrivande. Be prepared för fortsatt dålig uppdatering!

Hade urtrevligt hos Emelie och Jessika i lördags. Bilder kommer när jag har tid. Suck. Ha tålamod!VI HÖÖÖÖÖÖÖÖRS!

Emelie & Jessika

Nu befinner jag mig antagligen hemma hos Emelie, där hon och Jessika firar 18 år. Detta inlägget är tidsinställt, så ni inte tror att jag smyger in på Emelies rum, hackar mig in på datorn och bloggar...

Kunde inte lägga upp detta inlägget förrän festen, eftersom det innehåller spoilers. Här är nämligen mina presenter till födelsedags-tjejorna!

Ha en bra kväll!

Sommar...

Godmorgon! Har ni ett bra lov? Det har jag! Idag blir det Idol med Mika, lite plugg och uppsättning av min nya fotovägg! Ska bli en kul dag!

Nu är det november, sommaren känns väldigt längesen. Kändes så härligt att se de här bilderna, så här har ni också lite sommar i höstmörkret!

HEJHÅ!

Mikaela 18 #2

Idag har jag fullt upp. Körlektion, släktforskning och sedan filmkväll. Jag lämnar lite bilder åt er att beskåda så länge. Det är del två från Mikaelas 18-årsfest. Enjoy!RSS 2.0