See you on the other side

Hade min sista gymnasielektion någonsin igår. Idag är det ledigt, vilket var välbehövligt. Har ägnat dagen åt att städastädastäda inför imorgon. TAR JU STUDENTEN DÅ!

Ikväll ska jag dock återvända till skolan för spex och middag med lärarna, vilket ska bli redigt kul! Nu ska jag duscha, packa väskan (kameran åker med såklart!) och sen bär det av!
Imorgon kan jag garantera bloggfritt, kommer bli en av de längsta och mest "busy" dagarna i mitt liv. Först champangefrukost 6.30 och allra sist studentfest 22.00. Stor chans att vi får dygna imorgon. Fast har aldrig lyckats med det förut, så får väl se hur det går...
Nästa gång vi hörs har jag alltså tagit studenten och har sommarlov. Snap!Bild från förra årets skolavslutning. Passar brilliant nog in på lärartemat där med!

En fråga till er som bloggar på blogg.se: har ni också fått en röd "Remby-knapp" i inläggsredigeraren eller vad man ska kalla det? Jag klickade och kollade en intruduktionsfilm där de sa att jag är en av 25 utvalda som får prova på ett verktyg som heter Remby. Låter så osannolikt att jag är en av 25 utvalda av alla tusentals bloggar...

Goodbye my lover goodbye my friend you have been the one you have been the one for me

Godkväll. Lite slarvigt bloggat i helgen. Kortfattat har jag tjoat för Loreens seger, ätit grillat, varit vid havet och inte pluggat. Så himla bra.

Det här är min sista kväll med den gula Dellen. Tänk att jag har spelat min sista spindelharpa, gjort mitt sista skolarbete, redigerat min sista bild, lyssnat min sista spotifylåt och tagit min sista webbkamerabild med min kära följeslagare. Kommer sakna dig.

Fast det ska allt bli lite kul att flytta in alla mina grejor i en ny dator, en fresh start liksom. Får hoppas jag kan införskaffa en ny snart!
Bloggar förmodligen från mammas dator tills dess, så vi hörs nog snart igen!Blev några fina strandfoton igår! Hoppas ni gillart!

Lördag

Tjamalamalo. Har haft världens latdag idag, bara photoshopat typ. Jag är verkligen kvällsmänniska, inte dagsmänniska. Är helt körd i skallen mellan 12 och 16 typ. Mellan 16 och 17 börjar det klarna, och nu känner jag mig skärpt igen. Har ni det också så? Är det normalt?

Ikväll är det eurovisionfinal. När jag var typ 12 var jag nog den största schlagernörden av alla. Köpte alltid skivorna, fyllde i poängtabellen i GP och sparade efter finalen, och så det mest pinsamma... Jag ville bli som Björn Kjellman. Alltså han kan ju alla års schlagerdeltagare, låtar, placeringar, poäng osv. Jag satt på riktigt och pluggade på detta. Rätt pinsamt.
Nu har mitt schlagerintresse slocknat. Men så fort det är final eller eurovisionfinal är det nån speciell stämning som sätter in ändå. Är faktiskt rätt taggad inför kvällen. Antar att det är lilla 12-åriga Björn Kjellman-wannabe-tjejen i mig som kommer fram igen.Ikväll håller jag såklart på Loreen, men tjoar också för Irlands Jedward som jag förälskade mig i förra året. Okej, låten är inte så mycket att hänga i granen, men dom är bäst ändå.

Ha en bra kväll!

Tjyvstart

Sådär. Nu är gymnasiets sista prov avklarat. Ingen dålig avslutning var det heller. Fyra timmars mattenationella. Hur det gick vet jag inte, man blir ju sådär blurrig i huvudet efter en stunds provskrivande. Kan inte göra mer än att hoppas att det gick bra.
Nu ska jag iväg till pappa, och en fågel viskade i mitt öra att det blir grillat. I kombination med inget plugg och lite solning tidigare idag blir det änna en tjuvstart på sommarlovet. Löv it.

C YA!Bild från förra sommarn som fick en nytänding efter lite redigering!

Bal #3

Mer balbilder, den här gången från hemma innan. Hade planerat att gå bort till den stora gräsmattan med de fina björkarna, men vädret tycktes inte samtycka. Därför gick vi ut i uterummet, öppnade dörrarna och tog ner solskydden. På så sätt fick vi det bästa från både ute och inne, fint ljus och bakgrund tillsammans med tak över huvudet och inga blöta fötter. En lyckad plan B!

El internetto is back

Äntligen funkar internet här hemma igen! Man känner sig helt handikappad utan det. Ska det verkligen vara så?
Har haft näst sista provet för gymnasiet idag. På fredag är det dags för the final test, nämligen nationella i matte C. Ska därför sätta mig och plugga för det nu, så höres vi senare!Raz var rena rama Karl Jan Granqvist i torsdags.

Bal #2

Här kommer bilder från utanför Valand och balen. Tackar syster Jessica som tog finfina bilder!Sån här entré gjorde vi. Nä, tyvärr är inte detta vi. Vi gjorde som på den gamla goda tiden - kom till fots!När vi ankom till Valand blev det en hel del posande. Vid slutet av dagen hade jag nästan börjat komma över min vara-framför-kameran-skräck.Tyvärr var inte vädret med oss riktigt. Men det gällde att se optimistiskt på saken och anta att det var en gratis Carola-fläkt istället för en hårförödande storm.Frusna, men glada kusiner!Alltid lika söta Becca!Gossip Girl (och boy).Raz får chockbeskedet att han måste återvända hem (om detta hade varit en film då).Gorgeous hår!Himla fin bild på mormor!Siri och Anna såg också ut att vara hämtade från en film.Jessika fyrar av ett drömmande leende.Mingel lover.Tja, det var väl mest såhär bilderna utanför Valand blev. Massa gåshud och hår överallt.Men till slut blåste trumpeten och vi fick komma in i värmen!

Bal bal bal bal bal

Vårt internet är för tillfället paj eller nåt. Snyltar lite på syrrans iphone-internet en stund nu så jag kan uppdatera er lite.

Igår var helt klart en av de bättre kvällarna i mitt liv, det var till slut dags för den där himla balen. Har inte direkt längtat efter den, med alla jobbiga förberedelser och stress och sådär. Men det är utan tvekan jag säger att jag är glad att jag gick. Det var hur kul som helst! Åt god mat, umgicks, dansade, hade apkul, kände mig fin och beundrade alla andra som var så fina!

Det var några grejer som gick snett dock. Först glömde jag mitt ID-kort, så jag fick fixa så att familjen fotade det och mmsade till Simons iphone, varpå jag fick stifta bekantskap med den stora men härliga dörrvakten.
Senare på kvällen blev min tröja stulen. Såg den försvinna ur byggnaden rakt framför näsan på mig när jag stod på balkongen, vilket var extremt frustrerande. Men efter några smådeppiga timmar fick jag syn på tjejen med tröjan igen och fick till slut tillbaka den med hjälp av min vän dörrvakten!

Slutet gott, allting gott!Några bilder blev det med såklart! Har rensat bort hundratals under dagen och det är ändå för många kvar. Men det är så det ska va! Hejhå!

Gimme some kreativitet

Har en sån där asskön dag när man slutar 10.45. Har slappat med filt, gitarr och marabou sedan jag kom hem, mer relaxigt blir det väl inte?
Har inte riktigt någon inspiration känner jag just nu. Dålig bloggning, inget fotande och många försök men få slutföranden av redigering.

Får slappa vidare tills ett kreativt flow slår till igen! Until then, may the force be with you.//Forest rulers

Lång måndag

Hejtjatjenatjo. Idag har jag varit på blodbussen, och är förhoppningsvis snart blodgivare. Känns urbra!
Slutar skolan strax före fem idag och ska sedan direkt iväg och sy upp min balklänning. Och till på onsdag ska jag ha läst ett projektarbete och skrivit ett FETT religionsarbete. Får ju inte så mycket tid idag, så blir nog sista-dagen-arbetande på dom grejorna.(Det är jag på bilden)

Sju sorters kakor

Idag har det varit kalas för Jessi som fyllde 17 igår. Grattis i efterskott här från bloggen med!
Det var en trevlig sammankomst med en hel del sötsaker. Här är bildbeviset:That's how a kalas is done. Går nu och lägger mig mätt och belåten. Sovgott!

Vitsippstider

Äsch, då var jag dålig på att uppdatera igen! Jaja, ska inte tjata om det, det är inte precis högstaklass-journalistik på det.

Här kommer bilder från Valborg, som jag spenderade med Raz och Sara. Vi tog med badmintongrejer, påskmust, marabou, kamera och begav oss ut i skogen och vitsipporna. Blev en himla massa bilder. Här har ni 1,1% av dem (ja, jag älskar matte).

RSS 2.0