Day 30: Fresh

I mellanstadieåldern började jag intressera mig lite smått för att fota. Då använde jag mest pappas lilla digitalkamera som han hade fått från jobbet, men mycket fotande blev det. En dag tänkte jag fota lite fräscha vattenbilder. Bilden jag hade i huvudet var väl ungefär sånt man får fram om man googlar typ "fresh water".Jag ställde fram några glas jag gillade på diskbänken, satte upp våra tallriksunderlägg som bakgrund och började hälla vatten så att det skulle splasha snyggt, samtidigt som jag fotade med den gamla kameran.


Och vilket resultat, wow.

Day 29: In your cup

Ett tag drack jag kaffe men jag blir så darrig och konstig av det, så kaffet i koppen är numera te! Te är dessutom så himla roligt med alla olika sorter, smaker, färger och fina förpackningar som finns. Citronsmak är en god klassiker, men har nyligen investerat i en lakritsvariant och en för bättre sömn. Fast min favvo hittills är citronmarängpajsmaken (ja, det finns ett sånt te!) som ni ser nedan.


Vet tyvärr inte var den finns att köpa så jag försöker snåla så gott det går!

Skäret dag 2

Här är dag två i Skäret med Raz, Sara och Chris!Vi styrde mot Helsingborg för vi tänkte prova på ett nytt utflyktsmål där. På vägen stannade vi här och köpte fika i min favoritmataffär nånsin!Allt var så sjukt snyggt och pedantiskt och fräscht och modernt och... (skulle kunna fortsätta rabbla länge)


"Ska vi ta kanelsmak eller vara yolo?" frågade Sara. Det blev yolo (vanilj).Här är godisborgen för den som ännu inte var övertygad om den här affärens briljans.Äntligen kom vi fram till dagens huvudresmål - Ramlösa brunnspark! Där fanns källan till Ramlösas mineralvatten.Man kunde ta sig en sipp av detta järnrika vatten. Det var så järnrikt att det smakade blod ungefär, mycket exklusivt!Turistade och läste lite skyltar.I denna paviljong kunde man följa Ramlösas historia.Så såg det ut när det begav sig!


Lite segt att läsa allt, tyckte Sara.Jag med, så tvingade Chris att fota mig istället.
 


Sen vandrade vi vidare mot resten av parken.På en bit av vägen såg alla träd ut ungefär såhär.Raz fick springa i förväg och modella.
 


Äntligen fikapaus. Blev giffel på knä!Gåtfullt brödätande.Eftersom jag, Sara och Raz frälstes sist vi var i Helsingborg kunde vi ju inte skippa en tur in till centrum också. Efter turen i den AC-fria bilen kände dessa två som att de hade hittat en skatt när de hittade en fläkt i parkeringshuset.Helsingborg äger även på att designa väggarna i sina parkeringshus. Mycket futurisktiskt!Så kom vi upp ovanför ytan igen.Då var det glasstajm.Satte oss på bryggan och drömde oss bort mot horisonten...Styrde åter kosan mot bilen.Och åkte vidare tillbaks till Skäret.Idag var det Saras matdag och då serverades en vego-tortilla-paj!Blev många skratt åt hur tom i skallen Chris såg ut här.Efter att ha svävat iväg där ett tag kom den vanliga Chris tillbaka.


Raz vet hur man gör sig bra på bild.Avslutade dagen med lite amatörfotboll. Vet inte ens om jag kan säga att jag är tillräckligt bra för att få kalla mig för amatör dock, men...


Chris var rätt rockig däremot!

Day 28: Thrift

Tänker att det är meningen att man ska visa upp nåt second hand-fynd här eller missförstår jag ordet?Vi hänger ofta på Myrorna i Trollis och köper lite grejer ibland. En av mina favoriter är den rosavita luftballongen som hänger i hörnet, den är så gullig.

 
Men framförallt dessa femkronors-glasvasar! Tycker de är så fina att bara ha stående men framförallt sätter jag basilika i dem! En av mina favvogrejer i hela lägenheten.
RSS 2.0