Sara 21 år

Idag ska vi fira Saras 22-årsdag, så jag förfirar med bilder från hennes 21-årsdag!Hon var i full gång med maten när vi anlände.


Det blev gryta med massa gottiga tillbehör.Ännu en lyckad Sara-dukning.Vi mumsade i oss.Sen var det dags att ägna oss åt dagens tema: spel!Vi började med att spela Bilbo som är baserat på Hobbitböckerna. Det gällde att spöa Smaug.Gick inte så bra för dessa först.Men humöret vände för Eme i alla fall.Man var såna här små hobbitar!Emma och Sara spelade loss.
 

Och läste korten när andra spelade loss.Presentöppning.Sara fick lite ekogrejer av mig och Raz, och utbrast "Åh, produkter!".Lollo fick en sen present av någon också, och utbrast också "Åh, produkter!".Och så var det efterrätt.


Och till sist ägnade vi oss några såna här lööööv-cards. Hur vuxet?

Nimis

2012 åkte jag och Jessi med till Marias ställe i Skåne för första gången. En dag åkte vi till Nimis!En lång skogsväg ledde fram till vad vi hade fått höra var något slags konstverk.Till slut kom vi fram till detta valv, som var entrén till det hela.Därifrån kunde man skymta resten. Typ en borg av pinnar och plankor som ledde ner till vattnet.Labyrint-/hinderbane-entusasten i mig sken upp.Wiiiii!Det hela är ju byggt av den omdiskuterade konstnären Lars Vilks, av upphittade gamla pinnar och plankor. Här var en gammal dörr.


Vi klarade klättringen ner och tog en fika. Tycker om den här bilden.Pappa fick ett telefonsamtal.
 
 
"Dagens ungdomar är så osociala".Klätterglada barn gick också bananas här.Pappa hittade den ultimata fotospoten och klättrade dit.Jessica vågade sig på att klättra högst upp i detta vingliga torn, som plötsligt började vingla ännu mer... Ser ni mannen i den vita t-shirten närmast tornet?Det var Lars Vilks i egen hög person som hade bestämt sig för att komma och snickra på sitt konstverk. Jessica och övriga klättrare fick bråttom ner.
 


Fick en lite närmare bild.
 


Glad överlevare.Hittade en hjärtsten och tog en cheesy bild.


Jessica var hemlighetsfull.
 


Och så hittade hon en knytnävssten att fistbumpa. Friends 4 ever.


Och så styrde vi stegen mot bilen igen. Passerade några glupska hästar på vägen hem från denna äventyrliga utflykt!
RSS 2.0