Min ultimataste produkt

De flesta skönhetsprodukter vi använder är ju fullproppade med kemikalier kopplade till allt från hormonstörningar till cancer, och är även är farliga när de hamnar i naturen. Jag blev trött på att smoosha in detta i ansiktet och på resten av kroppen dagligen, så jag sökte efter lite andra alternativ. Och nu har jag hittat en produkt som är nästintill magisk. Istället för tjugo ingredienser, så är det en enda, som dessutom är ekologisk. Jag har i sommar använt den som bland annat bodylotion, hårinpackning, deo, sminkborttagning, ansiktsfuktare och till och med solskydd (med försiktighet). Gör ni en snabb googling så kommer ni upptäcka att den kan användas till ett flertal andra syften också. Produkten jag snackar om är kokosolja!

 
Jag köpte min burk för 41 kronor på Apotea i början på sommaren och har inte behövt röra en flaska body lotion, sminkborttagning, hårinpackning eller ansiktskräm sedan dess. Nu har jag köpt två nya burkar, så att jag kan ha en på varje ställe jag bor på. Toppenbra!

Så vänder vi på bladet och vad hittar vi väl där

I fredags fick jag tårta och present på jobbet, för det är så det är varje fredag på HSB. Nääe, det var ju för att det var min sista dag där! Det känns oerhört skönt, men lite konstigt att lämna allt bakom sig, framförallt alla felanmälningar jag har haft hand om, som verkligen har etsat sig fast i sinnet. Har redan kommit på mig själv med att tänka på hur jag nu skulle göra med de där hålen i väggarna, de trasiga dörrarna eller de knarrande golven... Men det behöver jag tack och lov inte oroa mig för längre, för nu är det dags att vandra vidare mot nästa livskapitel!

Om det skulle ha undgått någon, så har jag ju kommit in på tandläkarprogrammet här i Göteborg! Nu har jag en ledig vecka, men sedan drar allt igång. Det hela känns väldigt skrämmande och pang på, men också urkul och spännande. Jag har allt saknat plugget en del, och det måste ju vara ett gott tecken. Eller så säger jag om ett par månader "Fy fasiken, please take me back, felanmälningsälsklingar!"... Nee, det tror jag inte...

 
RSS 2.0