Ciao

Nu är jag hemma igen, yaaaaaaaaaaay!!!

Har haft en superduper-tripp, mer info och bilder kommer nog senare. Gick upp runt fyra idag och kom hem runt tio, så nu är jag lagom trött, och orkar inte blogga så mycket.

Därför var det perfekt att jag hittade ett tidsinställt inlägg som visst inte hade publicerats... Slänger upp det, så får ni enjoya det tills jag orkar blogga igen, ikväll kanske?

Inlägget är lite speciellt tillägnat till er Heroes-lovers, som jag! Målade lite med bläckpenna för ett tag sen efter att ha sett på Heroes...

Men iallafall, ni som kan Heroes, gissa vilka personerna är! Och ignorera de två översta på första sidan, eller ni kan ju gissa dem också, men de har inga superkrafter... De blev avmålade eftersom Allsång på Skansen stod på innan the real picture började...



HA DE!

Längtar till detta









Nääe, där ljög jag. Längtar inte alls till vintern, gör ni?

Lagfoton

Hallå hallå!

Här får ni några minnen från femkampen hos Sara i juni. Fyra stencoola lagbilder coming up!



En stark start med Träffsäkerhetsgruppen (som var vårt lagnamn)



De coola snubbarna i Jägargänget.



De söta tjejorna i... ja vad hette ert lag?



En riktigt stencool bild av det sista laget som jag inte heller minns namnet på. Team pil och båge?

Ännu ett läsår genom webkameran

Här får ni följa våra liv i ettan!



Blev superglada över våra fina (...) nya datorer!



Upptäckte miljöer som röda torget...



...och biblioteket...



...där Mika satt och spelade spindel-spelet (inte spindelharpan som andra nördar) innan körkortsteori-lektionerna. När hon satte på musiken skrattade jag så jag dog.



Gänget pluggade stenhårt.



Daisy fick ett enormt underbett och Lollo skaffade ett extra par ögonbryn. Eller så gick kameran sönder...



Vissa lekte Top Model, medan andra stirrade dumt in i kameran.



Snön föll och taken blev tunga. Jag tror att vi alla minns dagen då samhälls-läraren istället för att påbörja lektionen, sa att miljörådet har beslutat att evakuera skolan, omedelbart. Bussturen hem den dagen var inte direkt en pina.



Alla var inte så glada under musiklektionerna...



Samhällslektionerna såg inte heller så kul ut... Men det var innan vi gjorde våra viraler (filmer). Då spajsades samhälls- och datorkunskapslektionerna upp lite. För filmerna var ju i toppklass! hehehe.

Härliga tider det där!

En hjärtlig hälsning

Idag åker jag!!!

Lämnar er en hjärtlig (bokstavligt) hälsning. Ha en superbra vecka och fortsätt läsa bloggen, inläggen kommer när ni minst anar det! Ha kul, fint väder och skoj!

Hejdå!

Det här är mitt sista live-inlägg innan resan, blir tyvärr inte speciellt kul eftersom jag har fullt upp med packningen. Väskan får bara väga 10 kg, det är en riktig utmaning...

Har åter fixat med tidsinställda inlägg åt er, så sluta inte läsa!

Ha en superfin vecka nu, det ska jag förhoppningsvis ha! HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Hej

Idag har jag sett den sista Harry Potter! Den var faktiskt aaaapbra! Kan nog tycka att den var den bästa av alla filmerna, helt klart värt att se på bio!

Dock var det något väldigt konstigt. Crabbe var utbytt... Eller så har han genomgått en make-over. Blev rätt förvånad när Malfoy grabbade tag i Goyle och... ja, vem det nu är.



PS. Om ni gillar Harry Potter och är sugna på något kul, så tror jag inte att ni ångrar er om ni klickar på den här länken.

Tillägg: Såg nu att Crabbe-skådisen har åkt fast för att ha odlat cannabis, och riskerar 14 års fängelse. Tur (eller tur och tur, men ni fattar...) att det var Crabbe och inte typ Dumbledore, för det hade ju varit helt fel...

Kul rubrik

Idag har jag förbättrat mina parkering-skills, kört asfort och tvärstannat, och tagit mig en titt under motorhuven. Gissa var jag har varit.

Tog bussen hem, men när den skulle svänga in mot Nol gick något snett. Eller egentligen gick det ju rakt. Den körde rakt fram och ut på 45:an mot Göteborg. Passagerarna började ropa på honom och en bit ut på påfarten märkte chauffören sitt misstag. "Ojojoj förlåt! Jag körde bara efter de andra bussarna!" sa han. Efter en tripp u-sväng i Surte var vi åter påväg åt rätt håll igen.

På söndag drar jag ut på resa igen, Italien den här gången. Pisa närmare bestämt. Lutande tornet, here I come!

Här är lite fjolårsbilder från Italy!





Godnatt!

Vi sitter i samma bil

Körlektionen gick braaaa, och redan imorgon har jag en till, då ska jag lära mig parkera. Mötte Köhn innan lektionen, det var ett tag sen, blev allt lite förvånad när jag såg henne. Kul att träffas, Köhnis!

När jag satte mig i bilen såg jag en väska i baksätet, och frågade läraren (en man) om det var hon innan (Köhn) som hade glömt den där. Då sa han "nej, den är min". Ååå vad pinsamt... Känner på mig att jag gjorde ett jättebra intryck där...

Som jag sa förut så bakade vi cupcakes (fast egentligen var det bara Jessica som gjorde det) och de blev aasfina! Här får ni lite ögongodis. Hoppas ni kan fantisera om att ni äter dem också, medan ni kollar.





Förlåt släkten för att jag tog chokladmuffinsarna från er när ni skulle äta, och ställde dem på gräset för att mina bloggläsare skulle få lite vardagsnjutning.

I'm back

Tjaaaaaaaaaaaa! Jag är hemma igen! Haft en supertripp i Ronneby och kommer nu starkt tillbaka brun som en pepparkaka, ehe nä, fast lite brun blev jag ändå.

Idag fyller mamma år, stoooort grattis till henne! I eftermiddag blir det "kalas" och innan dess ska jag och Jessica baka cupcakes och jag ska ha min andra körlektion... gulp... När vi hörs nästa gång är jag mästare på att baka runt hörn, så då vill ni inte mucka med mej...

Här kommer lite fler bilder från resan!



Här ser vi vårt lilla hotellrums-spa som vi hade en kväll.



Nej, det är inte en alien, det är hand-peeling, vilket jag varmt rekommenderar. Lenare händer har jag inte haft sedan jag föddes.



Maten blev bättre.



Mycket bättre.



Var ute och gick i en park och hittade en finfin rosträdgård.



Såg ett par försvinna in i några buskar, och undrade vad de höll på med. Sen upptäckte vi att buskarna var som en liten hydda, och vi kikade också in.

Måndag

Här kommer aaaashärliga bilder från en gott doftande butik i Haga. Behöver jag säga något annat än mums?







Är det godis? Är det tvålar? Vem vet? (tvålar). Att jag inte köpte nåt...

Jaja, imorgon kommer jag hem igen, see ya then homies. Hoppas ni gillade... älskade mina tidsinställda inlägg!!!

Söndag

Här kommer tidsinställt inlägg nummer två.

I skrivandets stund (fredag kväll) ligger jag i soffan och måste egentligen gå och lägga mig eftersom jag ska upp vid 6.00 imorgon, fast det blir ju igår för er. Naah det blir för krångligt att skriva vad jag gör nu, för det blir ju gammalt när ni läser det här... Och jag kan ju inte skriva vad jag gör på söndag när inlägget publiceras heller, för det är ju okänt. Så vad ska man skriva i ett tidsinställt inlägg egentligen?

Man kan ju alltid tala i bilder.





Blev lite blommigt idag. Nu måste jag gå och lägga mig!

Vi ses i framtiden.

Uppdatering

Heeej!
 
Fick lite datortid här i Ronneby. De andra gick nämligen till gymmet. Här har vi det finfint, igår badade vi i poolen/poolerna? Underbart härligt. Sen käkade vi middag, som var apäcklig... Och sen gick vi till parken och jag fotade lite. Dagen avslutades på uteserveringen, lyssnandes till ett dansbandsaktigt band... Hähähä.




Finfina Melina och Jessica.



Det må se rätt gott ut, men låt er inte luras.



Såhär fick vi göra varje gång kyparn kom förbi så att hon inte skulle märka att vi inte gillade maten.



Dansband lover.

Vi ses! Fortsätt kika in på bloggen!

Tidsinställt inlägg

Nu sitter jag förmodligen någonstans i Skåne, kanske har jag badat idag. För att ni inte ska känna er så avundsjuka så fixar jag ett tidsinställt inlägg åt er, snällt va?!



Tog en bild på en röd cykel häromdagen, och då kunde jag inte låta bli att photoshoppa den lite såhär. Lite uttjatat att ta bort alla färger utom den röda, men en röd cykel är ju så perfekt för det, så I did it.



Hittade en gammal röd-cykel-bild också. Vilken gillar ni mest? Den barnsliga eller den sportiga?

Fortsätt checka in bloggen, inläggen fortsätter komma trots att jag är borta, hur grymt är inte det?!

spaspaspaspaspa

Detta gör jag just nu.



Kul att packa i en väska som är lika stor som en myra... Men iallafall, imorgon bär det av till Skåne och spahotell - wiiihuuuuuuu! Kommer tillbaks på tisdag. Men! Bloggen är inte död för det, för jag har ordnat med kul tidsinställda inlägg åt er - wiiihuuuuuuuuu 2! Så sluta inte kolla in här för allt i världen. It's gonna be some pretty exclusive stuff...

Heeejdåååååååå!!! wiiihuuuuuuu 3!

Papaya

Varit i Haga idag med mamma, Jessica och mormor. Det var jättefint med massa mysiga affärer. Mötte upp morfar och fikade med honom utanför huset där han växte upp, där han berättade massa gamla historier.

Hittade torkad papaya i en affär! Jag ääääälskar torkad papaya, om ni någon gång hittar det i en affär, låt mig veta! Köpte en påse med härlig torkad frukt och tog bilder, för det var ju så fint.





Fotojobbet hos släkten Glennbrant/Jägerholt gick super. Hade jätteroligt och bilderna blev finfina. Himla nice. Nu är jag i full färd med att redigera bilderna och få dem klara tills på fredag, eftersom jag drar på spa på lördag - oh yeah.

Godnatt fruit lovers.

Ett läsår genom webkameran

Här får ni följa skolåret i bilder!



Tänkte att i år ska jag ta massa bilder på alla här i skolan.



Detta chockerade Lollo. Men även hon föll offer för kameran.



Tandställning var inte så populärt.



Gjorde lite coola mönster och sånt.



Alla gjorde en sista kraftansträngning med språkvalet. Det var inte kul.



Daisy var stencool som vanligt.



Låg en del snö på taket. Hoppades på stängning av skolan i år igen, men det vore ju för bra för att vara sant...



La på oss några extra jul-kilon. Hehe.



Hade halsduk inne i april. Busigt...



Stressen i skolan drev oss i slutet på vårterminen till vansinne och galenskap.



Kaoset fortsatte...



Men vi återfann oss själva, och blev helcoola på nytt.



Klockan tickade (som ni ser på bilden) och det blev sommarlov! Oh yes.

En sommarkväll

Haft en lat dag idag. Läst körkortsboken, sett på Heroes, suttit ute i solen. Sen kom en regnskur, och därpå en regnbåge, och därpå rosa himmel. Himla fint.

Imorgon har jag blivit anlitad som fotograf hos släkten Glennbrant/Jägerholt. Är apnervös, men det ska bli skitkul också!





Var ju självklart tvungen att bevara himlen i fotoform också.

Godnatt på er, mina sju läsare!

The second hyllning

Hij!

Här kommer det efterlängtade hyllningsinlägget till Jossan Köhn!!! En supersnäll, söt, go, pianospelande, bilkörande tjej och vardagshjälte! Här kommer din hyllningsbild!

May peace be with you, Köhn!

Lördag

Haft en helnajs dag idag i stan med Emelie, Jossan, Mika och Sara. Efter att ha irrat runt i Nordstan drog vi oss vidare till Bergakungen där vi såg filmen Hanna.





Filmen var toppenbra och alla verkade nöjda. Det var en lyckad dag, och grädde på moset blev den gratis duschen vi fick på väg till bussen efteråt!

Ullared

Nämen hej!

Jag vet att jag bloggar lika bra som en snigel. Men vi kan väl kalla det ett rookie-mistake och låtsas att det aldrig kommer hända igen...

Var ju på Ullared igår, eller Gekås om man ska vara korrekt. Hängde lite med Morgan...



Heheh nää, men såg honom iallafall. Han hängde runt på dusch-avdelningen. Han såg lite deppig ut, kanske trött på alla blickar...

Köpte en hel del, bland annat How I met your mother, säsong 5.



Tjänade 10 kronor på att köpa den på Ullared istället för cdon. Det är så man skapar sig en rikedom, gott folk.

Optimist

Nää nu ska jag sluta klaga. Har förföljts lite av olycka de senaste dagarna, har tvingats laga mat och det gick käpprätt åt pipan... Först. Men sen löste det sig och det blev primagott! Och det här med datan, det gäller att inte vara så pessimistisk, jag får lösa det på nåt sätt bara! Fick en kommentar av Jessika angående dataproblemet, hoppas hon kan hjälpa mig, annars får jag lösa det på annat sätt, det ska baskemej gå.

Idag har jag spenderat en dag i paradiset. Med andra ord på mina kusiners land, vilket är rena paradiset. Badat i pool, legat i hängmatta, hoppat studsmatta, solat, ätit god mat hela dagen. Skulle inte säga nej till en vecka på det stället alltså...

Och imorgon är det Ullared som står på schemat. Livet leker.

Kul inlägg.

Ååååå

Min skoldata (som är den jag använder för att den andra har gått sönder) har också gått sönder nu... Eller inte gått sönder, men det går inte att klicka, eller så klickar den av sig själv typ, vilket gör den i princip oanvändbar, vilket är likvärdigt med trasigt.
Får vänta tills skolan börjar igen med att kunna använda den. Ingen msn, spotify, photoshop, bilder... woooh.

Njut av min aproliga blogg.

Mikaelas Place

Hej indianer!

Det var ett tag sen jag bloggade, jag vet det. Har haft lite grejs för mig, bilder kanske kommer senare!
Men just nu bloggar jag från Mikaelas Place, medan hon äter kycklingsallad och bröd som ser apgott ut... Tänkte lägga in en bild, eftersom det är lite av min policy att alltid ha med bilder, men jag har ju inga bilder på hennes dator och att hämta från internet tar för lång tid, och då kallar Mikaela mig för segnisse... :(

Men! Nu hittade hon lösningen, denna hade hon på sin dator, yaaaaaay!
Hoppas ni får lite midsommar-vibes...

För er som inte förstod förra inlägget, så stod det God Juli... Inte God Jul. Jag är ju inte så random så jag lägger upp ett julkort mitt i juli... hallå eller...

Recycling

Ville bara passa på att säga:



Kass webkamerabild, men jag hoppas att budskapet når fram!

RSS 2.0