Måndag

Tjohej! Mycket skön långhelg - och typ halva är kvar! Så underbart. I helgen har jag hittills varit i en provsko-affär där de säljer skor som har tillverkats men inte kvalificerats för att säljas i de riktiga butikerna. Rätt coolt, hittar man nåt där så är man typ den enda som har den skon! Och så är det billigt! Fast jag hittade inget tyvärr.
Igår var jag på delicious middag hos farfar, och satt ute i solen. Brände mig lite till och med. Attans! Fast i smyg tycker jag att det är rätt skönt att bränna sig. Känns så somrigt (men det är inget jag strävar efter såklart).

Får se vad som händer idag. Tänker inte plugga iallafall! Ciao!

Becoming Mozart

Yo fellas!

Denna veckan har jag fått mycket avklarat - matteprov, muntligt nationellt prov i svenska, samt skriftligt nationellt prov i svenska. Nu återstår bara en labbrapport innan den stundande långhelgen!
Funderade på att göra ett tidsinställt inlägg som publicerades mitt i det skriftliga nationella, så att ni trodde att jag var as-bad-ass och gick in på internet fast man inte fick det! Fast det var nog en rätt töntig idé kom jag på sen...

Blev tvungen att gå till pappa för att släppa in en pianostämmare, så nu sitter jag här och väntar på att han ska komma. Ska bli så skönt att få det ostämda pianot att låta fint igen! Det lär låta som Mozart när jag spelar i fortsättningen, säger jag bara!

Tänkte på en grej. Om jag var pianostämmare skulle jag ropat "I'll sue ya!" till pianot!Gammal favorit-i-repris-bild igen. Får bege mig ut och fota lite nytt snart!

Nu kommer stämmaren!

Så smidig

Gissa vem som fick en balklänning på posten igår. Gissa vems huvud, axlar och armar som fastnade i den när hon skulle prova den. Och som fick kämpa i typ fem minuter för att ta sig ur den och inte kunde få någon hjälp för att hon var ensam hemma. Gissa vem som sedan upptäckte att det fanns en dragkedja. Och gissa vem som idag sitter med träningsvärk efter att alltså ha provat en klänning...

Tja, det är väl bara jag som lyckas med sånt...Men men, klänningen var bra iallafall!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Eftersom jag inte är hälsospecialist, så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Bra va?

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

Onsdag

Hej snubbar! Tar och unnar mig en pluggfri dag idag. Har ni också blivit sådär att allt pluggande gjort att ni inte kan slappna av riktigt? Man tänker bara att det är något man måste göra hela tiden... Kan inte vara hälsosamt, men får uthärda till sommarlovet. Det blir ju dessutom det längsta sommarlovet någonsin!

Tjoflöjt! Här får ni en kuling!

Livet lekerGo och gla!

Slutet

God kväll! Då var det här då, slutet på lovet. Även slutet på att vara hyffsat pluggfri. Sista-minuten-männsika som jag är så har jag inte gjort något smart förberedande plugg under lovet för att underlätta den kommande veckan. Jaja, är det lov så är det!

Kanske blir lite klent med inlägg på bloggen under de kommande dagarna. Blir mycket att göra den här veckan. Har åtminstone gjort lite plugg idag, och The Big Skolval - vilket känns riktigt skönt. Och hur läskigt som helst. Detta är slutet på en era känns det som, eller det är ju så! Kommer sakna gymnasietiden jättemycket känner jag redan. Men spännande är det också får jag säga!Bild från januari.

Barndomens portfolio

Tittade igenom usb-hårddisken med gamla grejer och hittade mappen med de här bilderna. Bilderna som fick en egen mapp för att jag var så ofantligt nöjd med dem, som jag stolt tittade igenom gång på gång. Får säga att det är någon härlig stämning i dem, men får ändå hoppas att jag har utvecklats lite!

By tha way! Såg ni första avsnittet av New Girl på tv nyss? :D

Drömutbildningen

Ristorante

Här sitter jag och nattugglar lite. Bläddrade igenom mitt bloggarkiv från i somras och kom fram till att bloggen enligt gamlingarnas bittra ordspråk, var "bättre förr"! Okej, lite ego kanske, men satt faktiskt och skrattade åt mina egna inlägg. Kanske var det sommarlovets sorglösa sinnesstämning, kanske var det att man gjorde massa kul och hade hur mycket som helst att blogga om. Hur som helst får jag ta mig i kragen och försöka blogga lite mer och bättre nu! Eller om det blir för stressigt nu, till sommarn iallafall!

Gör om, gör bra!

Idag begav jag mig ut i regnet och träffade Mikaela vid busshållplatsen. Tillsammans med Sara och Becca åkte vi och såg på Hungerspelen efter att ha mött upp Jossan och ätit en stabil lunch med på McDonalds! Filmen var bra, ingen wow-upplevelse, men bra!

Vilket textinlägg det blev (för att vara mig). Får nu sätta punkt med en bild nu.Vet inte varför det blev just denna bilden. Datorn dog när jag redigerade bilder, så fick ta någon ur arkivet!

Godnatt!

Måndag

Hoppas ni haft en bra påsk! Min var inget vidare. Påskafton började bra med god middag med nära och kära, men slutade med ett hemskt besök hos veterinären, efter att kaninen mådde jättedåligt. Besöket slutade med att vi fick avliva henne. Detta var bland det värsta jag varit med om. Tror inte jag har fattat det fortfarande. Så himla tråkigt. Har varit en deppig påsk, men det känns lite bättre nu. Det är sånt som händer när man har husdjur får man väl försöka tänka...HumörsvängningarJag och Lollo var arga förut.Sen blev jag glad, och skulle ta en assnygg bild, men så förstörde hon den.Så blev jag arg igen.Sen började lektionen och jag blev glad igen för att jag skulle ladda min dator. Ja, det är kul att ladda!Sen gjorde Daisy en snygg entré i klassrummet också.Och Sara snodde min dator och tog massa egobilder. Då blev jag arg igen.

PS. Ja, min webbkamera är paj eller nåt så alla bilder splittas.

Söndag

Söndag, söndag, tråkiga söndag. Blev en pluggdag för mig idag. Försöker komma på nåt roligt att skriva, men nä, det går inte idag. Tråk-söndag.

Försöker kompensera upp det lite med en fin Jessica-bild!Ps. Ska försöka fixa Draw-something-bilden när jag får tid!
RSS 2.0