Lek med ljus

Tjoflooojt! Kämpar vidare med livet. Idag har jag fixat lite kurslitteratur, studiebidrag och grejer. Vuxenpoäng vs barnpoäng 1-0. Fast sen har jag suttit flera timmar framför Lost med marabou också. Blev visst oavgjort där.
I USA fick vi för oss att gå ut och fotoexperimentera lite. Vi grabade varsin telefon och begav oss ut i trädgården!Vi var tursamt nog lika många som antalet bokstäver i landet vi var i, så vi körde på!Här illustrerades vårt humör.Lite coolhet typ.Här sa Jessica och Melina "Vi skriver BYE!". "Bra idé!" tänkte jag. Resultatet blev dock inte som det var tänkt. Tydligen hade de sagt "Vi skriver BAJ". Jaha, såklart... Varför skriva bye när man kan skriva baj? Blev tyvärr varken en bye eller baj, bara denna bae med ett spegelvänt B.

Bae bae!

Vad jag håller på med i dagarna

Hallå halli! Förlåt för dålig uppdatering igen. Har så mycket att stå i nu för tiden, kanske blir lite tommare här på bloggen framöver. Fast hoppas att det inte behöver bli så! Ska kämpa på så gott jag kan.
Igår var jag på Ullared med Sara och Jessi. Vi köpte massa bra, najs och kul grejor! Mina braiga lurar har varit paj hela sommaren, så fick äntligen köpt ett par nya som jag lyssnar massa bra musik i nu. Det var nog det bästa köpet. Sen köptes säsong fyra och fem av Lost också, för att sätta ytterligare guldkant på den kommande vardagen!
Och för att inte vara helt lost när vi börjar skolan om ett tag (elegant övergång mellan ämnena där va?), ska jag och Sara åka till stan imorgon och leta upp våra skolor. Känns helt sjukt att jag inom två veckor ska börja på en skola jag aldrig har varit på, med helt nya klasskompisar (får man kalla det så på universitetet?), bara läsa två ämnen på hela terminen, och annat skumt.

Anyway, hörs så snart som möjligt! Här får ni rosor!

 

Amerikat #4

Mera Amerikat!

 
På förmiddagen till dag fyra gick vi in i butiken Urban Outfitters som jag tror blev en favorit för många av oss. Dom hade finfina kläder, prylar, inredning osv. När vi upptäckte att det var halva reapriset på några av prylarna blev vi lite smått crazy.
 


Idag skulle vi vandra omkring i Central Park. And so we did.
 

Tog en liten paus på ett fint sittställe.

 
Sen, icke-vandrare som vi var, tog vi ännu en paus och vräkte i oss mat på amerikanskt vis.Mätta passerade vi sedan den där fontänen som ofta syns i filmer. Typ den här minns jag den främst från!
 

Parken var även välbesökt av gatuunderhållare, som den här statymannen......och den här muskelmannen och hans gäng som var sköna, men hotade med att springa efter en om man inte gav pengar. Tror dom tjänade rätt bra.
 
 
I närheten åkte ett par rullskridskor med varsin lur i öronen, fint!
 


Shakespeare hängde också i parken.
 


Sen gick vi på 5th Avenue, där vi hittade en affär där man kunde göra sin egen teddybjörn. Först valde man ett skinn, sen fick nallen sitt kött och blod i form av bomull och ett litet hjärta i den här manicken. Till sist fanns även ett stort kläd- och möbelsortiment. Hade nog blivit galen om jag blev insläppt här för tio-femton år sedan.
 
 
Melina tog tillfället i akt och gjorde en björn. Den fick heta Eddie.Efter det tog vi oss vidare till Times Square!
 

Här trivdes alla!Många seriefigurer hittades här. Tycker den här bilden är så himla söt.


Tog ett tag att få komma över vägen, så vi fotade lite så länge.

 
Sen träffade vi Svampbob också.
 

Och åt vi fisk och skaldjur på Red Lobster, shoppade loss på Forever 21. Sen blev det mörkt.

 
Men New York levde upp till sitt rykte om att vara staden som aldrig sover! Som tur var behövde inte vi leva upp till det ryktet, så vi åkte tillbaks och somnade gott på hotellet igen!

Den härliga södern

Så var vi hemma från Skåne. Vi hade det sketbra! Vädret var prima. Dag ett var vi vid havet, badade, hängde i hängmatta och firade födelsedagsbarnet Raz med tårta, sång och present!
I söndags åkte vi över till Danmark, Helsingör. Fast vi åkte tillbaka efter en timme, för det var söndag, stängt och dött. Istället levde vi det spontana livet i Helsingborg. Blev picknick på deras härliga brygga, minigolf som hittades efter en felkörning, middag på en najs restaurang och mer brygghäng. Den där bryggan och hela staden gjorde ett så positivt intryck att vi nästan ville köpa "I love Helsingborg"-tröjor! 
 
 
Bild från stranden! Urhärligt! Hajdå!

Roadtrip-time

Tjoflöte! Förlåt för dålig uppdatering, har vart mycket att göra igen. Och så ska det fortsätta i helgen också. Då drar jag med Sara och Raz på roadtrip till Skåne och samma ställe där jag var tidigare i somras. Kommer bli så fett! Stugan där är ju tyvärr spoten som telenätet missade, så blir förmodligen inget bloggande förrän på tisdag. Men vi hörs då iallafall, så får vi hoppas att inläggskvaliteten börjar växa lite igen...

Hoppas att en fågelholk ska kompensera för det dåliga bloggandet! Fågelholkar kan ju aldrig slå fel, tänkte jag liksom.HARRÅ!

Gissa kändisen!

Hola! Nu verkar internet funka fint igen, äntligen! I veckan har jag lunchat med Sara igen, hängt med Sara och Raz, vart ute och sprungit, samt gjort ett rätt så misslyckat, men kul försök till shopping. Där hade ni en liten update.

En fråga om bilden här nedan. Den inringade mannen (ändrade bilden, det är alltså inte Josh Groban jag menar, utan han i bakgrunden!) Jag känner igen honom sjukt mycket! Jag ligger sömnlös om nätterna och undrar vem han är, hjälp mig, snälla! Den som vet vem det är får en livstid av ära som kändisproffs! 
Tror jag känner igen honom som någon sorts bad guy eller brottsling. Hoppas någon klocka ringer!

 
 
 
 
 

En augustidag

Hallå i stugorna! Har haft en härlig dag idag med lunchbuffé i Kungälv tillsammans med Sara. Fick i mig kinesiskt, sushi och glass! Nöjd som attan! Har även denna veckan lärt mig hur parkeringsautomater fungerar. Om inte det är vuxenpoäng, så vet jag inte vad som är.

Har fortfarande inget internet hos mamma, så blir kanske lite fattigt på bloggfronten de kommande dagarna. Tog en sväng till pappa för att internetta och spela lite piano nu.

 
Förresten, idag fyller Siri år! STORA GRATTIS TILL HENNE!!! 
 
Hörs så snart som möjligt!
RSS 2.0