Let's go to the mallLite från shoppandet i USA!


Vi var på Walmart såklart. Här var det fasligt billigt, fanns hur mycket som helst. We were in heaven.
 


Dom hade Spam Lite! Fulaste produktnamnet nånsin.
 
 
Tuggummi med chokladbit-smak, som dessutom var sockerfritt och som det stod "get fit" på! Yeah.
 
 
Dom hade Doves produkter också! Det var nåt som inte stämde bara.
 
 
Swedish Fish fanns typ överallt. Fattade inte det där riktigt. Coolt iallafall.
 
 
Wheaties - The breakfast of champions. Oh yeah.
 


Chicken free nuggets!
 
 
Behöver jag nämna att vi shoppade en hel vagn full? Eller så hittade vi en fullproppad vagn och posade med den.
 
 
Så kunde man ta en paus och leka på leksaksavdelningen. Här återupptäckte jag mitt intresse för att rocka rockring. Kunde inte sluta tänka på det sen, så jag köpte en rockring ett tag efter vi hade kommit hem, hehe.
 
 
Blev glada när vi hittade Felix lingonsylt i en hylla.
 
 
Men det riktiga hallellujah momentet var när allergiska Jessica hittade världens maffigaste glutenfria avdelning. Det är tydligen en trendig diet med glutenfritt där! Bless America.

It's over it's done (snart)

Efter två månaders tänkande, räknande och bläddrande i matteboken hade jag slutligen tenta på den första av två delkurser idag. Klockan två skulle vi vara i Folkets hus på Järntorget. Vi gick in i salen där tvåhundra bänkar stod prydligt uppradade. En vakt började läsa upp regler i högtalarna. "Inga väskor eller jackor i närheten av bänkarna", "inga andra miniräknare än dessa... tillåtna", "legitimation ska ligga synlig på bänkarna hela tiden", "toaletterna är låsta den första och sista timmen" och så vidare. Och under skrivningen gick två vakter runt bland oss hela tiden. Det var sådär filmsträngt nästan. Men skrivningen gick mycket bättre än väntat iallafall, så jag är nöjd med dagen!
 
På måndag har jag fysiktenta också, vilken jag är betydligt mer nervös för. Men efter det är det "it's over, its done" iallafall! Cannnnot wait!!!
 


Helt random bild igen! Tänkte skriva ett provokativt inlägg om bananer under en gymnasierast en gång för längesen, men det publicerades aldrig. Tror jag tyckte det var för töntigt. Till och med för min blogg... Hade banan med mig på tentan idag, så därför passade bilden rätt bra ändå, tjohej!

Parteeeey friday!

Ehe, nä. Har fortsatt fullt upp med skola. Pluggar och pluggar, men ligger ändå långt efter. Snart är det tentor på första delarna av matten och fysiken. Shitttt. Så svårt, men också rätt intressant, så det rullar på. Har väl inte så mycket mer att skriva, har ingen energi till några roligare inlägg just nu, och har inte massa att berätta eftersom dagarna nu mera är rätt lika varandra. Åker buss, sitter på föreläsningar, dricker kaffe (ja, det är ju big news i och för sig, är nog vuxen nu), åker buss, ser på tv, pluggar och lyssnar sönder spellistan.
 
Känns som bloggen är världens tråkigaste nu. Snackar bara massa skola och slänger upp nån random blombild ur arkivet. Men det är allt som kommer ur min fantasilösa hjärna för tillfället. Sorry snubbar. Hoppas att en förändring lurar bakom hörnet. Avslutar inlägget i samma tråkanda som tidigare: nu ska jag plugga (yeah, en fredagkväll). Och så en random blombild, coming up.

RSS 2.0