Lördag, nej söndag

Kan ha varit sämsta uppdateringen någonsin de senaste dagarna. Till försvar kan jag säga att jag påbörjade ett inlägg igår, men det blev inte klart för att telefonen ringde (jag vet, världens bästa försvar..). Jaja, nu är det inte lördag längre, utan söndag.

Igår hände det mycket. Först var jag på kalas hos denna nyblivna övningskörare, min kusin Christopher! Grattis grattis!



Sedan åkte jag vidare till inflyttningsfest hos Diana och Chris i deras nya snygga hus! Hade mycket trevligt där också!



Lite osammanhängande bild som egentligen kommer från Daisys 18-årsfest, det var dock enda bilden jag hade på Diana om man nu ska ha en bild till varje "event" liksom. Bättre än inget! :D

Nu ska jag försöka skriva novell, men först blir det middag. Skjuter upp novellen så långt det går... Vill inte vill inte vill inte.

Resa är kul #2

Lite mer roliga resminnen.



Skulle nästan kunna tänka mig att jobba som städerska på detta hotellet. Tänk att få hänga med Henry hela dagarna.



Vad tänker ni?



Hund på tomt precis bredvid gatan. Undrar om den satt sådär hela dagen. Han fick iallafall många skratt, vilket kanske var hans syfte.



Tillägnat Daisy! Hihi!

Onsdag

Fy fasiken vad skönt det känns nu :D Religionprovet avklarat och första pluggfria dagen på en vecka. Känns så underbart att ha tid till vad man vill göra. Och pricken över i - imorgon är det ledigt, på fredag slutar jag urtidigt och sen är det helg. Blir visserligen mycket plugg då också, men får nog mer ledig tid nu än denna veckan iallafall!

Imorgon hoppas jag kunna börja med bilderna från Lollo, lade precis in dem på datorn, har inte kollat igenom nånting än. Morgondagen bli bra till det. Nu ska jag gå till Fruxo! Här är en bild på henne från förra året. Hon fick komma ut och skutta i snön idag med, tihiii :D

Återvinning

Har skrivit för fullt idag på redovisningen om nervsystemet vi har imorgon. Hittade ett gammalt prov från i nian om just detta område. Det visade sig vara till mer hjälp än NO-boken. Ibland är det bra med gammalt skräp! Tack 15-åriga jag! 





Nu blir det lite sista övning, lite religionsläsning och gå ut till kaninis. Jättesmart av mig att blogga nu.

*Slänger iväg datorn och återgår till plikterna*

Helgen...

...är fullproppad med plugg, därav mitt dåliga bloggande. Har hur mycket som helst fram till onsdag, och på torsdag är vi lediga. Längtar ihjäl mig tills dess!

Igår var jag hos Lollo och firade hennes 19-års-fyllande. Det var jättekul! Vi åt middag, efterrätt, hade lite tävlingar, spelade spel och skrattade mycket. Tack Lollo! Bilder kommer när tid finns.



Nu är det back to business, lägger upp en vinterbild, eftersom det är rätt vintrigt ute just nu. Äntligen kom snön! :D

Resa är kul

Hittade lite kul bilder från resor genom åren! Hehe.



Ögonblicksbild.



Från ett hotell i Italien. Vi hade läst hotellrecension på internet innan vi kom dit. Jenny20102010 skrev "This hotel was dirty and the staff were unfriendly. Even the so called family pet attacked my husband." Vi var lite rädda för detta farliga djur innan vi kom dit och såg den här skylten...



Jättesöt tjej i London!



Shit! Vägen till Losts Dharma Initiative!

Louise!

LOUISE FYLLER ÅR IDAG TRA LA LA LA LA LA! GRATTIS ÅTER IGEN!



Ursäkta för dålig kvalitet på bilden, men jag äääälskar den så mycket, var tvungen att ha den! Så söt!!!

Hello!







HIHI!

It's over

Oh yeeees! Provet är också klart nu! Kändes jättebra och hann klart inom tidsramen för första gången i provens historia. Och lider inte av det där darriga tillståndet som vanligtvis brukar infinna sig efter prov. Best prov ever typ!
Nu ska vi ha vår första filosofilektion. Har längtat jättelänge efter detta ämnet, men hört från andra klassen att det är den tråkigaste och värsta kursen. Hoppas att de har fel!



Ännu en bild från vinterpromenixen!
HEJHÅ!

Gadnös

Då var psykologiinlämningen klar. Kvar är provet... Hatar att plugga inför prov, man vet inte vad som sätter sig och inte. Nåja, får kämpa på bara! Tänkte bara höra av mig lite, nu ska jag tillbaks till psykologins värld.



PS. Den som fattar rubriken vinner :D Hihi

Friday friday friday friday friday friday friday

Då var det fredag kväll! Har det jätteskönt just nu och gör ingenting. Blev klar med dagens pluggande för en stund sedan, imorgon fortsätter det med psykologi och psykologi.
Det var värst vad jag hade mycket intressant att säga. Känner mig helt tom i skallen. Får bli en bild istället.



Trevlig fredaaaaaa!

Hej

Lovar att blogga idag. Nu är det religion. Hejhå!

Tillbaks

Då var skolan igång igen. Blev mjukstart med sovmorgon till 12.40 och inställd lektion men känns ändå inget vidare att vara här igen. Miss you already lovet!





Bilder från i fredags!

The winner takes it all

Eller inte it all då, men en CD. Jaa jag har vunnit i en julkalender! I veckan kom vinsten på posten. Kanske inte den största storvinsten, men det är ändå en sån härlig känsla att vinna! Och så är det med Anna Ternheim som jag diggar, eller gjorde för några år sen då, hoppas att jag fortfarande gör det. Ska bli kul att höra hennes nya! Tjihooo!



Tack Tidningskungen!

Ikea

Tjenaaa! Idag har jag varit på IKEA, skulle inte köpa något till mig själv men hade kul ändå, jag älskar att vara på IKEA! Och så kan man ju inte klaga på chokladbollen heller :D
Här är två bilder från promenaden i fredags, riktiga snyggingar till vass!





Härrå.

Söshiii

Hej! Har åter spenderat en dag med Virtual City. Pinsamt. Skulle ju plugga... Nu är det dags att trappa ner. Iallafall, har även ätit aaaasgod middag idag, nämligen hemmagjord sån här:





Hur gott som heeeeeeeeeeeelst.

Nörd

Förlåt för min frånvaro. Detta är ett inlägg från pappas iPad. Anledningen till det är att jag har hittat världens roligaste spel här. Alltså det är så kul att jag typ önskar att jag aldrig hittade det. Var på fotopromenad i förmiddags och har i princip spelat ända sedan dess. Hatar det typ. Nu skriver jag namnet, läs på egen risk - Virtual City. Finns som app bara vad jag vet, påminner lite om Roller Coaster. Mina fingrar styr mig nu till att avsluta inlägget och spela vidare.
Nörden.

Julekampen #3

Sista delen av julekampen. Ursäkta den stora mängden, gissar att ni är mätta på julekampen nu, men kom in i sån redigeringsbesatthet att typ alla bilder fick komma med!



Sara äter!



Sara hade gjort såna här coola stövlar som servettvikning! Alla var riktigt impade!



Emelie!



Ett skojfriskt gäng!



Raz och Jossans lagbild. Tyvärr var dessa de enda som fick en lagbild.



Amerika-fan!



Monster-fan!



Verkar inte finnas några gränser för hur kul Presentparet kan ha.



Sen fick alla varsinn hemmagjord mössa av Sara! Ett allmänt glädjerus uppstod.



Beundran av mössor.



Tänkte att en rap/rock-stil skulle passa bra till min mössa!



Missade när Becca provade den söta ryss-/jordgubbsmössan. Men fick den ovärdeliga "mig-ska-du-minsann-inte-få-på-bild-blicken (-och-så-fick-jag-det-ändå)"!

Sådär, det var alla bilder! Hoppas ni som var där fick många härliga flashbacks!

Dagen

Åh vad man är seg nu på jullovet, kom inte från tvn förrän typ två idag, seeeegt, men det är väl så lov ska vara. Sen har jag suttit med projektarbetet i sex timmar typ som kompensation för min tidigare lathet. Och imorgon ska jag pallra mig till skolan för att släktforska i tre timmar. Jaja, skönt att få det överstökat iallafall! Någon som vet om skolkorten funkar nu? Vore ju da nightmare att betala för att plugga liksom...

G
O
D
N
A
T
T
!

Julekampen #2

Hade en supertrevlig nyårsafton igår med middag, efterrätt, konversation och musikquiz! Hihihi kan aldrig få nog av det... Berättar mer och bjuder på bilder senare. Så länge lämnar jag julekampen del två åt er!



Mysfiorna :D



Turturduvorna! (hehe eller så tvingade jag dem att sitta nära varandra för bildens skull)



Full fokus på musikquizen.



Finfin bild på Emelie.



Laget Presentparet hade kuuuuul!



Glada tävlande!



Fokuserade? Taggade? Arga? Så uttråkade att Emma stryper sig själv? Fel foto-ögonblick? Ingen vet.



Den coola julfrågesporten. Så välgjord att man blev osäker på om man var med i Jeopardy eller satt i Saras vardagsrum?



Taggat lag redo att svara.



Intensiv skrattattack. De skrattar åt...



...iSwap Faces, heheeeeee.
RSS 2.0