Kattniss första vecka

Numera är min kamera full med bilder på Kattniss. Jag tvingas lägga band på mig själv för att inte spamma sönder folk på Snapchat med Kattnissklipp, och Chris fick hejda sig häromdan när hans bror ville åka hem men han bara ville visa några kattrix till. I guess that's our life now...
 
Hur som helst, här kommer ett inlägg med bilder från hennes första vecka hos oss. Hade velat skriva nåt annat inlägg emellan för att undvika kattspam även här på bloggen, men LinneaTrea-läsare, I guess that's your life now.

 
Första gången uppe på skrivbordet fann hon en cat connection.
 


Sen upptäckte hon fönstret, där hon blev sittandes i ett par timmar.

 
Katt-tassar <3
 


Tidigare brukade jag bli kallad för katt när jag satt på soffans armstöd. Platsen blev även populär hos den riktiga katten, så antar att det var ett berättigat smeknamn.

 
Som alla katter gillar hon att jaga snören. När de försvinner bakom hörn går hon igång ordentligt. Vet för övrigt inte vilket djur hon ser ut som på den här bilden. Råtta?
 

Varje gång yogamattan rullas ut är hon där. Har förresten fått lära mig att allt handlar om timing när man fotar djur. Har man tur får man en sån här bild.En sekund senare kan man få detta.

 
Hon är extremt ren överallt förutom på hakan som hon inte kommer åt att slicka, och som därför har en liten annan färg än resten av henne.
 


En av hennes gulligaste grejer är att hon kommer och spionerar på en genom dörrspringan varje gång man borstar tänderna. Tycker att hon är den bästa katten nånsin!

Hej Kattniss

Har kanske missat att berätta detta för alla, men jag och Chris har adopterat en katt! Vi har pendlat fram och tillbaka länge om vi ska skaffa djur eller inte. En dag sa hans klasskompis att hon hade hand om en katt som hennes föräldrar hittat övergiven i början av januari och som hon inte hade möjlighet att behålla. Vi åkte hem till henne för att träffa katten och vart helt förälskade. Några dagar senare fick vi komma och hämta henne, och nu har hon bott hos oss i snart en och en halv månad. Vi kallar henne Kattniss.

 
RSS 2.0