Summah

Eftersom jag inte bloggat något i sommar kommer här min sommar sammanfattad i tre bilder! 
 
 
I juni hade jag sommarpraktik på Folktandvården Åmål, där jag fick vara med och titta och hålla sugen hela dagarna. Det var väldigt kul och lärorikt, plus trevligt att besöka en ny stad och testa på en ny tågrutt. Framförallt ägde det dock att bocka av min sista pendlingsmånad på ett bra tag!
 


För i juli bar ju flyttlasset av till Göteborg. Här fick vi bredbandshjälp av teknikproffset Madde. Stackars Kattniss tyckte inte om att flytta, det tog flera veckor innan hon åt och lekte som hon vanligt.

 
Augusti började fint med en helg i Skäret, men övergick snart i katastrof, när Kattniss sprang bort. Efter elva fruktansvärda dagar skedde dock det mirakulösa att vi fick hem henne igen, och det ögonblicket var nog det bästa i mitt liv. Tror jag berättar mer i ett eget inlägg!
Kommentarer
Anonym

Ser ut som ni har fin grönska utanför lägenheten, sånt saknar jag här på Lindholmen! Ett blogginlägg med lägenhetsbilder hade varit nice :D Funderar på att göra ett själv...

Svar: Ja, vi har en väldigt trevlig baksida! Ja, ska nog göra det, men vi har en del kvar att greja här först. Ja, hade vart superkul att se det på din blogg också!
linneatrea.blogg.se

2016-10-22 @ 16:16:17
Josefine

Haha nu glömde jag skriva namna igen xD

2016-10-22 @ 16:16:37
Rasmus

Älskade Kattniss! <3

2016-10-27 @ 22:33:01

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0