Tottes student

För några veckor sen var vi ju på Tottes student. Här kommer massa bilder därifrån!Mycket idyllisk dag. Vädret var perfa och allt var så sjukt storslaget! Till exempel fick Totte en megabanderoll istället för en vanlig skylt.Och på tomten stod det flera såna här skottkärror och liknande med drickor i. Så cool partygrej!


Till och med en extra partyflagga var hissad!75 personer hade tackat ja till eventet på Facebook, så det blev nog en del kramar för Totte under denna dag!En massa mat som alla högg in på.Matinhuggning in action.Grillen gick nog varm många timmar denna dag!Min solstråle-syrra!Mormor plockade syrener.
 

Tottes vänner satt och tjötade.
 
 
Och andra minglade. Fast mingla är väl egentligen typ bara ett fancy ord för tjöta?
 


Plötsligt började en siren på garagetaket tjuta och blinka. Allmän förvirring uppstod ett ögonblick medan Tomas och morfar gick och öppnade garagedörren.Där inne satt ett 50-talsband som började spela. Om jag har förstått det hela rätt så är just 50-talsgenren en av Tottes favvisar.Så många förvånade ansikten.


Och applåder såklart!


Totte verkade nöjd!


Cornelia strålade också som solen denna dag!


Det gjorde många andra också!Thommy Borssén som sångaren/pianisten heter var helt sjukt duktig!


Aldrig sett snabbare och hoppigare pianofingrar.Eller fötter för den delen. Han använde även armbågarna ibland!Dröjde såklart inte länge förrän folk började dansa.


Mycket kul att titta på och fota!Några fick syn på kameran ibland också.Esbjörn hälsade!

 
Alla ville dansa med Totte såklart.
 


Han var hela tiden omsvärmad av en skara gratulerande nära och kära.Presenter av alla slag fick han också!


The hosts!Mer snack i musikpausen.Sen började de spela igen och här fick morfar vara med på några låtar.Han fick tummen upp.Tottes kompis fick också vara med lite. Han var grymt duktig!Vill lära mig den här dansen...Kramar!Mer dans!Vissa dansade tre!


Och så blev det såklart massa filmande och fotande under den här kvällen eftersom den bjöd på så många fina minnen att bevara!
Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0