Min ultimataste produkt

De flesta skönhetsprodukter vi använder är ju fullproppade med kemikalier kopplade till allt från hormonstörningar till cancer, och är även är farliga när de hamnar i naturen. Jag blev trött på att smoosha in detta i ansiktet och på resten av kroppen dagligen, så jag sökte efter lite andra alternativ. Och nu har jag hittat en produkt som är nästintill magisk. Istället för tjugo ingredienser, så är det en enda, som dessutom är ekologisk. Jag har i sommar använt den som bland annat bodylotion, hårinpackning, deo, sminkborttagning, ansiktsfuktare och till och med solskydd (med försiktighet). Gör ni en snabb googling så kommer ni upptäcka att den kan användas till ett flertal andra syften också. Produkten jag snackar om är kokosolja!

 
Jag köpte min burk för 41 kronor på Apotea i början på sommaren och har inte behövt röra en flaska body lotion, sminkborttagning, hårinpackning eller ansiktskräm sedan dess. Nu har jag köpt två nya burkar, så att jag kan ha en på varje ställe jag bor på. Toppenbra!
Kommentarer
Rasmus

Har linneatrea blivit sponsrad? ;)

2014-08-24 @ 21:12:06
Hater

OMG du får betalt för detta inlägget av dom ju, du är precis som kissie nu... Trodde aldrig att du skulle sälja ut din blogg på detta sättet, nu lämnar jag. Ska aldrig läsa din blogg igen....

2014-08-25 @ 23:08:30

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0