Lollo 21 år

Den förste februari firade vi Lollo, som i vanlig ordning var årets första födelsedagare!Sara jobbade denna dag, så den första timmen väntade vi bara. En riktigt hungrig stund, vill jag minnas!


Emma var på plats som vanligt!


Sorry att får reda på det såhär Lollo, men vi tjuvade lite Paradis innan maten :(Men snart stod bordet dukat, och då var vi såååå redo!Tycker att tulpaner har blivit lite av en Lollogrej nu!Glad? Fnissig? Taggad? Det var ju tävlingsdags...Det var dagen för mellos första deltävling, så det var lite schlagertema på hela kvällen, med gamla dängor i bakgrunden och med denna tävling där man skulle para ihop rätt fakta med rätt schlagervinnare.Klurigt, tyckte dessa två.Och så musikquiz med reklam/tv-tema. Klurigt, fast jag och Raz tog hem det i alla fall!Och så en gren där man i blindo skulle stanna så nära dörren som möjligt utan att gå in i den. Lättare sagt än gjort, åtminstone för mig...Och så dags för melodifestivalen. Mika och Jossan superkoncentrerade + Sara helt ointresserad = en perfekt spegling av deras mellopersonligheter.Somliga nummer var pinsammare än andra. Syns kanske lite extra på Simon?Yohio och Ellen Benediktson blev kvällens segrare.


Presentöppning, och Lollo avfirar den perfekta not bad-minen.


Och så en riktigt göttig kladdkaka för att avsluta en riktigt göttig kväll!!
Kommentarer
Josefine

Du är verkligen bäst på att hitta på fyndiga kommentarer till bilderna! Och ta fina foton såklart men det vet du redan att jag tycker :D

Svar: Åh, vad snäll du är! Blir alltid så himla glad för dina kommentarer Köhnis! :D
linneatrea.blogg.se

2014-04-09 @ 06:18:33
URL: http://accordingtomeee.blogg.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0