Go-go-going to Philly!

HAJ! Nu är vi klara med New York. Därifrån åkte vi igår till New Jersey, där det var urdåligt väder och helt folktomt. Hade nog varit en lite trevligare stad med sol och högsäsong, men vi hade kul ändå! Vi hittade en billig affär som var rena Ullaredet. De hade Elfs grejer med! Köpte den efterlängtade primern som varit slutsåld på hemsidan ett tag (snap Sara!) 
Något som var jättenajs i New Jersey var maten. Imorse brunchade vi på ett jättemysigt ställe:





Tror det kan ha varit den godaste frukosten jag har ätit. Väldigt snyggt att detta kommer efter mitt hyllnings-smoothie-inlägg, men detta toppar nog det där faktiskt.
Idag har vi åkt vidare till Philadelphia där vi bor hos en familjevän som heter Jeri. Vi bor i hennes barns gamla ungdomsrum som är urfint. Det känns som man är med i en film, det sitter lite klassfoton och baseballfoton på väggarna, och så springer det runt chipmunks i trädgården utanför. Har också hört att det ska finnas eldflugor på kvällarna. Kommer bli så ballt!
Om en halvtimma kommer Jeris vänner på födelsedagsmiddag. Känns lite smånervöst att prata engelska med dem, men det flyter på bättre och bättre!
Hörs senare!
Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0