2016 del 3

JULI
 
 
Färdigjobbad i Åmål och redo att flytta. Under några veckor fylldes lägenheten med kartonger. Helt ok, tyckte Kattniss.
 
 
Blev hämtad vid stationen av Jessi när det var dags att besöka mammis.
 
 
På flyttdagen fick vi hjälp av Chris föräldrar och Madde, allt gick som smort och vi åt god pizza etc, det var en riktigt trevlig dag i vårt tycke. Men för stackars Kattniss var det i princip domedagen. En efter en försvann alla grejer i gamla lägenheten och tillslut fanns det ingen annanstans att gömma sig förutom hatstället vasken. Bilturen gick inte heller något vidare och när vi kom fram låg hon under sängen ett bra tag och fick inte tillbaks sin riktiga aptit eller humör förrän efter typ en månad.
 
 
Härligt sommarkalas hos mamma som vanligt vid denna tid på året.
 
 
Jag och Chris hade en liten tvist om skrivbordsbakgrunder. Han hade aldrig bytt från den tråkiga standardbakgrunden, vilket jag tyckte att han skulle (hallå, det måste man ju?). Påpekade detta flera gånger och hans princip att inte byta bakgrund växte sig starkare. Då började jag byta till olika bakgrunder som jag tänkte att han måste byta bort. Började med något cheesy citat (Chris hatar citat) om att change is good typ, gick vidare med denna Twilightbild och avslutade med en Trumpsupporterbild. Han var jädrigt ihärdig men efter ett tag med Trump kände han sig tvungen att byta = jag vann.
 
 
Grejade i lägenheten.
 
 
Lillen anpassade sig mer för var dag!
 
 
Chris, Lollo och Jessi övertalade mig att börja spela Pokemon go. Plötsligt blev promenader mycket roligare och nördigare!
 
AUGUSTI
 
 
Åkte till Skäret en sväng.
 
 
Sen kom den vidriga en och en halv veckan då Kattniss var borta men kom hem <3333
 
 
En dag åkte vi på familjeturne. Chris föräldrar, sen pappa och sist mamma. Här spelar vi pokemon tillsammans med farfar och Ursula. Jepp, de spelar också <3
 
 
Kom tillbaks till skolan och fick den glada överaskningen att Kathrin och Victoria också var poketränare, så vi tillbringade många föreläsningar och raster med att fånga pokemon. En dag for vi också till pokemonmetropolen trädgårdsföreningen.
 
SEPTEMBER
 
 
Stressiga men roliga termin 5 var igång. Varje måndag fick vi skrapa tandsten (tippex) på patienter (gummidockor).
 
 
På onsdagarna hade vi röntgenövningar. Först fick vi träna på skallar, och senare riktiga patienter!
 
 
Fick läsglasögon...
 
 
Månaden avslutades med röntgententa och drömvåffla. Bra avslut på inlägget också!
Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0