Raz & Davides inflyttningsfest

För ett tag sen fick Raz och Davide äntligen tag på en egen lägenhet. Förra veckan var det inflyttningsfirande!Detta gänget var där.Dessa snackade om massa snaskigt medan värdparet lagade mat för fullt i bakgrunden.Italienaren Davide var pizzaboss. Han gjorde en med korvslantar på, en vegetarisk och en lite mer klassisk.


Raz tog en paus i matlagandet för att catcha up med gästerna och posa lite.Emma ville inte fotograferas idag :(Men Emelie var på!Är så avis på deras lilla sovhörna!
 


När vi hade fått lägenhetsvisning och pizzorna var klara gick vi ner i den gemensamma lokalen som de hade hyrt idag. Äntligen fick vi hugga in på pizzan. Det snackades mycket om huruvida bearnaisesås är okej att ha på pizza eller inte. Davide tyckte att det var ett insane svenskt påfund!Vi tog även ett varv där alla fick berätta om sina liv sedan sist vi sågs. Emma har fått jobb på Volvo och här visar hon hur hon jobbar på rullbandet.Becca käkade en pastellig godis som passade ihop med hennes look.Sen vart det cheesecake!


Emelie approved.Lekdags! Idag körde vi Med andra ord, där man ju ska försöka förklara ett ord för sin lagkamrat utan att säga ordet.Detta lag var stenseriösa och ägde rätt hårt.Ibland var det svårt att få fram det man ville.

 
Svårast verkade det ändå vara att förklara "jelly fish". Raz försökte med allt från "Think minecraf!" till "Don't think minecraft" till "You have it on your sandwich". Till slut lyckades han dock!
 
Efter ytterligare en runda slutade ännu en go gänghängkväll!
Kommentarer
Josefine

Vad roligt att ni fick komma till Rasmus nya lya! Kan Davide någon svenska? Ser fram emot att träffa honom och er andra framöver :D

Svar: Han kan lite grann, så han kan hänga med lite i snacket, även om han föredrar engelska såklart! Vi längtar efter att träffa dig också!!
linneatrea.blogg.se

2015-05-04 @ 16:18:12
URL: http://accordingtomeee.blogg.se
Rasmus

Tack att ni kom, men usch vad bild 4# ser gräslig ut

2015-05-05 @ 08:16:25

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0