Amerikat #3

Här kommer del tre av USA-resan! Vi hittade alltså ett brev på rummet igår när vi kom upp. Men vad det var får vänta till slutet av inlägget. Först: dagen! Förresten, bered er på ett riktigt långt inlägg...
 
 
Tog tunnelbanan till Brooklyn-trakterna. Här hittade vi en helnajs klädaffär där vi köpte på oss lite grejor!
 
 
Vandrade vidare längs med fina New York-gator.
 
 
Törstiga stannade vi till vid en fin sån där klassisk amerikansk servering, där vi serverades resans godaste iste (och vi drack ändå a whole lot av det under de tolv dagarna). Här övade vi även på sån där film-klyschig glidning av dryck över bardisken. Inget gick i kras i alla fall!
 
 
Sedan, efter lite vägbeskrivningshjälp av en man som var misstänkt lik jultomten, hittade vi rätt och nådde Brooklyn Bridge. I hettan (men med iste kvar i väskorna) kämpade vi oss över den. Den här bilden hade vi ganska kul åt förresten, med allt diskret egobildsfotande i bakgrunden...
 
 
Jag och Mellis fotade loss!
 
 
Tog en liten gruppbild också.
 
 
Sen kom vi av bron och tog en paus i skuggan av en park. Chockades av hur tama ekorrarna här var. Istället för att springa sin väg när man närmade sig, kom de fram och nosade!
 
 
Alex var alltid lite mer bad-ass än oss övriga, och gick mot rött. Detsamma gjorde den besynnerliga mannen i vit t-shirt i bakgrunden som står mitt i vägen och blottar magen...
 
 
Vi vandrade vidare, passerade säkerhetskontroller och tog två hissar upp i Empire State Building. Här var utsikten delikat! 
 
 
Mamma ville fotograferas med denna hunk. Hehe eller så råkade han bara gå förbi i fel ögonblick...
Snart fick vi bråttom ner igen. Skyndande med en exalterad, småspringande Melina i spetsen tog vi oss tillbaka till vårt Beacon hotel.
 
 
I brevet från tidigare kväll hade vi nämligen blivit upplysta om att framkomligheten till hotellet skulle vara begränsad under kvällen idag. När vi nådde fram var gatorna avspärrade och poliser stod i varje hörn. Det var nämligen så att vårt hotells granne var Beacon Theatre, som skulle hålla i årets Tony Awards-gala (prisutdelning för välpresterande Broadway-skådisar). Gissa om det kändistokiga svenska gänget gick bananas!
 
 
Vi rundade hörnet och hamnade mitt framför röda mattan där galans gäster släpptes av. Varje gång en ny bil rullade in steg spänningen i folkmassan. Höga decibel-nivåer uppstod när Ricky Martin glatt klev ur sin bil och gjorde peace-tecken!
 
 
Sex and the City-Miranda, alias Cynthia Nixon, var nominerad till en Tony, och dök upp!
 
 
Den nya Spiderman, Andrew Garfield väckte många skrik.
 
 
Väl synlig, väl applåderad och med frugan i hälarna, anlände Hugh Jackman!
 
 
Komikern Paul Rudd, han som spelar Phoebes man Mike i Vänner, var på plats!
 
 
Amanda Seyfried skymtades också!
 
 
Vet inte om denne man, John Stamos är så känd här (har tydligen varit med i Huset fullt och Cityakuten). Men han verkade vara en riktig A-kändis på hemmaplan. Många tjejskrik och "Oh my God, he's so handsome!" förekom.
 
 
Sångaren Josh Groban skulle presentera en prisvinnare!
 
 
Matthew Morrison, lärare Schuester från Glee blev den största publikfavoriten. De flesta av kändisarna såg lite småsura ut och halvignorerade publiken. Morrison däremot, sprang över gatan och längs med publiken. Syrran var en av de lyckliga som blev high fivead av denna härliga snubbe!
 
 
Nick Jonas namn skreks också ett antal gånger när han stod och intervjuades bredvid Hugh Jackman.
 
 
Jim "Sheldon Cooper" Parson var tyvärr inte där. BAZINGA! Det var han ju visst! Här blev jag och Jessi helt starstruck. Coolast. Av. Alla.
 
 
Vi gick upp till rummet, slog på teven och tittade på Tony Awards, som alltså sändes från samma byggnad som vi bodde i. Sjukt. Ett stort tyvärr var att Neil Patrick Harris, Barney Stinson var programledare för hela kalaset, och att vi missade honom. Fick i alla fall ett foto av honom nu, hehe.
 
 
Men trots det var vi nöjda, nöjdare, nöjdast när "den fetaste, ballaste, coolaste dagen ever typ" gick mot natt.
Kommentarer
Becca

Ååå du fick se Hugh Jackman....lite avundsjuk...:(

2012-07-30 @ 00:41:20
URL: http://sotakakor.blogg.se
Josefine

ÅH VAD COOOOOOOOOOOOOLT!!!!!!! :D :D Vilken tur ni hade! Jag såg inte en enda kändis i L.A!

2012-07-30 @ 18:19:40
URL: http://accordingtomeee.blogg.se
Jessika

Satt och asgarvade åt bilden på Alex och magblottaren XD Och utsiktsbilden därefter var hur fin som helst :D
Och guuuud vad jag är avundsjuk på alla kändisar ni fick se :O Jag hade också velat se Sheldoooooooooooon :(

2012-07-31 @ 08:34:35
URL: http://xjessie.webblogg.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0