Julbak

För den som inte kan släppa att julen är över och vill ha lite julkänsla igen kommer här ett perfa inlägg.Nämligen från en julbakdag vi hade så fort det blev ok att börja jula sig i slutet på november.Vi gjorde det ihop med våra underboende grannar, Madeleine och Andreas, eller som vi föredrar att kalla dem, Madde och Adde. Här rullades det lussekatter, vilket blev lite av en tävling. Tycker man ser det på Chris ambitiösa kroppshållning och intensiva rullning.Chris och jag!

 
Gjorde skumtomtefudge också såklart!
 


När lussebullarna skulle jäsa passade vi på att också göra det.Sen fick Madde pluppa i russin.Till sist kunde vi hugga in på julbuffén. Detta är så himla gott första advent, för att sedan bli så äckligt efter jul. Tur att man inte julfrossar året runt.Gjorde knäck också och lärde oss att cashewnötter funkar mycket bra i brist på mandel!


Avslutade kvällen med att spela Halo. Startskottet för vårt lite mer intensifierade umgänge i höst var att någon skapade Facebook-chatten "Fight!" och frågade "Halo ikväll?". Sen dess har vi typ kört Halo varje gång vi setts...

 
Måste även bifoga denna groupie.
Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0