Julekampen 2014 #2

Efter fotograferingen fortsatte vi med själva kampdelen av julekampen!Lekledare Sara läste upp reglerna.Vi fick svara på såna här skumma frågor.Som sedan fick svar i såna här grenar. Här tävlar Mika om att bli den största glidaren.Vi skulle springa fram och ta en frukt på ett bord. Jag blev söndermosad.


Mika, Eme och Becca fick flytta bär från en tallrik till en annan.

 
Och så var det äntligen dags för julklappsleken som alla förberett några veckor i förväg. I år hade vi bestämt oss för att köra med begagnade grejer hemifrån eller från second hand. Stort miljö- och plånboksplus!
 


I den här leken gillar ingen att ge, men alla att ta. Se så lömsk Becca ser ut.


Sara kammade hem nåt fint?Emma, som inte har nån vinylspelare fick denna platta och blev förbryllad.Den hade Becca köpt, och det hon tyckte det var fruktansvärt kul att se på när Emma öppnade!Hon hade även köpt en jultavla som Emelie fick. Bringade också några skratt.Själv fick hon en flamingo att pryda knoppen med.
 


Svårt att tyda av den här bilden om Sara vart nöjd med sina paket eller ej. Tror i alla fall att alla var nöjda med denna mysiga afton!
Kommentarer
Josefine

Verkar som ni hade en väldigt trevlig och rolig kväll! Synd jag missade. Tack så mycket för julkortet. Saknar er så! Kram

2015-01-15 @ 00:38:09
URL: http://accordingtomeee.blogg.se
Rasmus

Haha just det, hade nästan redan glömt av utmaningarna! :D

2015-01-15 @ 11:36:49

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0