Sjunger lite sent om studentens lyckliga dar

Hittade studentbildsmappen i datorn som bara har legat där i några månader. Ni är ju vana vid min långsamhet, så jag tror ni kan leva med att se några studentbilder såhär ett halvår efter, ehe. Fotade inte så mycket under dagen, men här får ni det som finns!



Studentdagen började med champangefrukost klockan halv sju. Alla var nervösa. Det var ju en stor dag man hade framför sig.



Men framförallt var man väldigt glad och taggad. Det var Sara ett lysande exempel på.



Lollo också!



Och resten av klassen.



När vi kom till skolan smygtittade vi genom fönstret på platsen som senare skulle fyllas med folk och där vi skulle springa ut ur gymnasiet för sista gången.



Inte kunde man låta bli att fortsätta le.



Sen samlades klassen för sista gången. Vi skrev i varandras mössor och lärarna fick presenter (däribland hatten) och fotade klassen.



Sen åt alla treorna lunch med lärarna. Vi fick höra musik, lyssna på tal och se bilder på lärarna som unga. Ju mer utspringet närmade sig, desto nervösare blev man.


Men sen var det dags. Ända fram tills dörrarna öppnades var det lika nervöst. Men så fort vi fick springa ut släppte allt och lyckokänslorna vällde fram. Det var nu studentdagen blev sådär underbar som alla hade sagt att den skulle vara.
 
 
Sen fortsatte dagen tyvärr kameralöst med flakåkning, mottagning för släkten och studentfest i stan. Låter istället den här bilden tala för hur bra, bättre och bäst allt var.
Kommentarer
Josefine

Åh, en underbar dag!!

2012-11-27 @ 17:05:21
URL: http://accordingtomeee.blogg.se
Siri

Du fångade dagen bra! Gillar den första bilden bäst, och den på Anna.

2012-11-29 @ 00:57:49
URL: http://fruktklister.blogspot.com/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0